Baj ha nem hiányoznak a szüleim? Miért nem hiányoznak? 13/L
Figyelt kérdés
Már 1 hónapja kint vagyunk Budapesten én és a tesom és egyáltalán nem hiányoznak a szüleim.Igazábol soha se voltunk közel.Csak amikor kisebb voltam.Mikor kisebb voltam nem tudtam kibírni egy hetet se.Már régota gondolkozok azon hogy mikor végre 18 éves leszek kiköltözök Budapestre.De nem tudom miért nem hiányoznak.Nem is szeretek beszélni velük.Otthon is mindig elmegyek valahova hogy ne legyek velük.Pedig kedvesek velem,de én csak nem akarok hogy velem legyenek.Már elég öregek,apám 60,anyám 45.De egyáltalán nem vagyok közel hozzájuk.És föleg a testvéremmel nem.13/L2014. jún. 27. 18:10
11/15 anonim válasza:
És mit csinálsz Bp-en ha szabad kérdezni? Nekem azért durva, hogy a 45 éves anyukádat leöregezed. :(
12/15 anonim válasza:
bocsi, hogy off lesz, de most az jutott eszembe, hogy az én lányom is 13 éves lesz amikor én pont 45. hát nem is tudom mit gondoljak, ha engem is le fog öregezni...
13/15 anonim válasza:
Nem baj. Tudod, hogy minden rendben veluk, ezert nyugodt vagy, hiszen 2-3 honap mulva is ugyanaz var otthon, mint most. De pl. ha felhivnanak, hogy az egyik csaladtagot sulyos baeset erte, biztos megmozdulna benned valami.
14/15 anonim válasza:
Talán ez természetes ebben a korban, de ez majd változik 25-30 éves korodban. Másképp fogod látni és értelmezni a család, szülő, testvér fogalmát. És igazából akkor fog hiányozni bárki is a családból, amikor már nem lesz az élők sorában és nem lesz lehetőséged se szeretni. Talán akkor fogod átérezni igazán, hogy mennyi mindent elmulasztottál. Tiszteld és szeresd a szüleidet, még ha "öregek" is. Én is késői gyerek voltam, apám 8 éve a karjaimban halt meg, és még ma is rám jön a sírás amikor eszembe jut, hogy hányszor megbántottam a viselkedésemmel. Anyámmal próbálok több időt tölteni és a kedvébe járni. Nem akarom őt is elveszíteni, de tudom, hogy egyszer eljön ez a nap is.
15/15 anonim válasza:
Sajnos én sem kötődöm hozzájuk igazán. Bár ők elváltak. Anyuval próbálok jó kapcsolatot fenn tartani, mert szeretem, csak nem olyan kicsattanóan. Vannak dolgok, amiket elrontottak, így felnőtt fejjel már látni. Nagyon fiatalok voltak, mégis bevállaltak egy nem kívánt gyereket. Szóval szeretnék javítani anyuval a kapcsolatunkon, mert azért mégis sokat köszönhetek neki, nehéz, mert nagyon máshogy gondolkodunk az élet dolgairól, de tudom pl., hogy az ajándékozás a szeretetnyelve, így lehet neki apróságokkal kedveskedni. :) Szóval érthető, hogy nem hiányoznak, de azért gondolj arra, hogy lehet, hogy később fognak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!