Miért hiányoznak annyira? 14/L
Figyelt kérdés
Amikor egyedül vagyok,általában,akkor rámjön az,hogy hiányoznak a szüleim,és legszivesebben sirnék...miért van ez igy?hogy tudnám ezt megakadályozni? 14/L2013. szept. 24. 19:12
1/12 anonim válasza:
Attól is félsz, hogy meghalhatnak, vagy elhagynak?
2/12 A kérdező kommentje:
igen,multkor pont ezt álmodtam,h meghalnak... :/
2013. szept. 24. 19:17
3/12 A kérdező kommentje:
de sokszor van ez igy,h csak elugrik anyu valahova,és már rossz... :/
2013. szept. 24. 19:17
4/12 anonim válasza:
Egyszerűen ilyen vagy. Én például imádok egyedül lenni itthon.
Kirándulásokon is ez a helyzet. Egyik osztálytársam egy napig nem beszél a szüleivel telefonon, és szétveti az ideg. Nekem egyáltalán nincs honvágyam, nem igazán "hiányoznak", bár ez így elég csúnyán hangzik. De persze, az rossz lenne, ha meghalnának.
5/12 anonim válasza:
Kisgyermekkorban van ilyen, úgy hívják, hogy szeparációs félelem, de idővel a gyerek megtanulja, hogy attól, hogy anya elmegy, még nem jelenti azt, hogy nem fog visszajönni. Szerintem nálad ez nem alakult ki, ennek több oka is lehet. Ha ez már szorongáshoz, vagy esetleg hisztérikus rohamokhoz vezet, pl. rád tör a sírás, pedig nagyon jól tudod, hogy csak a boltban van, keressetek egy pszichológust, mert ez nem normális. Kezdetnek beszélj erről anyukáddal!
6/12 A kérdező kommentje:
és ezt majd kinövöm?társaságban,amikor elfoglalom magam,minden jó,semmi gond...de amikor elutazok vhova,ahol 1 v több estét töltök nagyon megfog a honvágy,és akkor általában nem beszélek velük,mert megfogna a sirógörcs... ://
2013. szept. 24. 19:25
7/12 A kérdező kommentje:
az eddig csak egyszer fordult elő,h nagyon hiányzott,azért amikor a faluban van,vagy munkahelyen,esetleg elmegy külfőldre 1 napot,hogy reggel megy este jön,akkor nem vészes.csak ha én utazok el,akkor minden bajom van... :/ ezt kinövöm majd?
2013. szept. 24. 19:27
8/12 anonim válasza:
Igen, ezt valószínű, hogy kinövöd. De azért beszélgess anyukáddal, nem ciki. Nekem volt olyan osztálytársam, aki 14-15 évesen sírt osztálykiránduláson az anyukája miatt. Most 25 éves, és 200 km-rel odébb költözött, és semmi baja! Neki nagyon közeli kapcsolata volt/van az anyukájával, és jobban megviselte az, hogy napokig nem látta. Így szerintem nincs olyan nagy baj, hogy pszichológus kelljen. Van, aki már attól is retteg, hogy nem látja az anyját, és egy hosszabb távollét miatt akár olyan rohama is lehet, hogy elájul.
9/12 A kérdező kommentje:
:)) Ez egy jó hir. :) Beszélhgettünk már erről,többször is :)) Akkor ezek szerint azért is lehet,mert nagyon közel állunk egymáshoz? :))
2013. szept. 24. 19:34
10/12 anonim válasza:
Igen, amiatt lehet, hogy szoros köztetek a kapcsolat. Másoknál könnyebben megy a leválás, neked kicsit nehezebb. De ez pár éven belül elrendeződik, ha mindketten törekedtek arra, hogy önállósodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!