Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiányoznak ennyire? (lenn)

Miért hiányoznak ennyire? (lenn)

Figyelt kérdés

Nemrég értem haza egy művészeti táborból. Egy hetes volt, és nagyon nagyon jó.:) Gyorsan elrepült. Viszont ma véget ért, és mindenki sírt amikor búcsúzni kellett. Annyira hiányoznak, mint még talán soha senki... Pedig már sok táborban vagy hasonló helyeken voltam, de ők mégis valahogy sokkal jobban hiányoznak...:/ Miért lehet ez, tudnátok segíteni?:(

Előre is köszönöm:)

2012. júl. 22. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert nagyon jol érezted magad, és hogy mindenki sirt ezért te is erösebbnek érzed a köteléket ami az egy hétig összetartott beneteket, 2 nap és elmulik. :)
2012. júl. 22. 23:57
 2/2 anonim ***** válasza:
hű de ismerős, átéltem én is egyszer kétszer ezt, legutóbb tavaly. hazaértem egy nyaralásból és annyira de annyira jó volt, hogy pár napig teljesen magam alatt voltam, hogy elmúlt. elég rossz érzés :(
2012. júl. 23. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!