Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj ha nem hiányoznak a...

Baj ha nem hiányoznak a szüleim? Miért nem hiányoznak? 13/L

Figyelt kérdés
Már 1 hónapja kint vagyunk Budapesten én és a tesom és egyáltalán nem hiányoznak a szüleim.Igazábol soha se voltunk közel.Csak amikor kisebb voltam.Mikor kisebb voltam nem tudtam kibírni egy hetet se.Már régota gondolkozok azon hogy mikor végre 18 éves leszek kiköltözök Budapestre.De nem tudom miért nem hiányoznak.Nem is szeretek beszélni velük.Otthon is mindig elmegyek valahova hogy ne legyek velük.Pedig kedvesek velem,de én csak nem akarok hogy velem legyenek.Már elég öregek,apám 60,anyám 45.De egyáltalán nem vagyok közel hozzájuk.És föleg a testvéremmel nem.13/L
2014. jún. 27. 18:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Mert kamasz vagy, teljesen normális.
2014. jún. 27. 18:19
 2/15 anonim ***** válasza:
2%

Budapest az mióta "ki"???? Hol élsz te, hogy így beszélsz róla?

Helyesírás is nuku...

Amúgy az nem baj, hogy nem hiányoznak, az a baj, hogy ennyire parasztiasan beszélsz és írsz.

2014. jún. 27. 18:20
 3/15 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem ez valamilyen szinten normális a te korodban. Velem ugyanez volt, mikor a hegyekben nyaraltam pár évvel ezelőtt. Az egész nyaramat ott töltöttem, és csak az utolsó hónap utolsó szakaszában kezdett brutális honvágyam lenni.

Egyébként Budapest nekem is "kint" van, mivel Szerbiában élek :P

2014. jún. 27. 18:24
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
És attól még miért "kint"? A magyar nyelv nem használja ezt egy városra...
2014. jún. 27. 18:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Jól van,helyesírás nem számit,ugyis majdnem megbuktam.És köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 27. 18:30
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

Ez teljesen normális. A te korodban én is voltam több hetet külföldön, és nekem se hiányoztak. Kamaszkorban ez már csak így működik, majd elmúlik.

,,Amúgy az nem baj, hogy nem hiányoznak, az a baj, hogy ennyire parasztiasan beszélsz és írsz."

,,Ha a paraszt nem szarik, akkor a városi nem eszik."

Ezt jól vésd az eszedbe, mielőtt elkezdesz parasztozni.

Egy pesti

2014. jún. 27. 18:31
 7/15 A kérdező kommentje:
Erdélyben élek.Pont azért mondtam hogy 'kint'.Más ország.Most összezavarodtam.Nem vagyok annyira okos.
2014. jún. 27. 18:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy már megszoktam a pesti beszédet.
2014. jún. 27. 18:33
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem okosság kérdése, nem vagy ezért buta. Nekem egyből leesett, hogy Felvidékről vagy Erdélyből származol, pedig én egész életemben pesti voltam. Több csoporttársam van az egyetemen, aki hozzád hasonlóan fogalmazza meg a gondolatait. Sőt olyan is van, aki rettenetesen töri a magyart. Ezért nálunk még egy tanár sem szólt, mindenki jól tudja, hogy ez egy teljesen hétköznapi dolog. Kivéve néhány aluliskolázott embert. Annak idején még a gimiben is szó esett erről.
2014. jún. 27. 18:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Azért nem hiányoznak, mert nem kötődsz hozzájuk. Ezért viszont nem te vagy a hibás, hanem a szüleid. Úgy kb. 12 évvel ezelőtt szúrták el az egészet. A szülői kötúdés nélkül is lehet boldan élni, csak jóval nehezebb lesz az utad, mint jó szülőkkel és jó kötődési mintákkal.
2014. jún. 27. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!