Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lesz velem egyedül a babával?

Mi lesz velem egyedül a babával?

Figyelt kérdés
Nagyon félek attól, hogy nem tudom majd megcsinálni a dolgomat, ha meglesz a baba. Anyám meghalt, anyósomnak pedig van elég baja nélkülem is. Párom mindig későn jön haza, de amúgy sem tolerálja, ha nincs rendben minden otthon. Ti hogyan oldanátok ezt meg? Kaját rendelni nem fogunk tudni, ez a megoldás kilőve.
2014. jún. 23. 16:30
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Elvárja, hogy mindig friss kaja legyen. Mivel apa, tudja meg, hogy egy gyerek,család, lemondással jár. Inkább a gyereknek legyen, meg a páromnak,mint nekem, feltéve, ha szeretem őket.

Csinálja utánad a feladataidat, aztán megtudja milyen. Kapja be!

2014. jún. 24. 12:14
 42/49 anonim ***** válasza:
Azért nagyon érdeklne, hogy mi lenne a párod reakciója, ha szembesítenéd azzal, hogy márpedig mostantól megváltoztak a prioritások és már nem ő a világ közepe, de még csak a családotoké sem?!
2014. jún. 24. 16:27
 43/49 anonim ***** válasza:
Sok nő el van tévedve és már egyből rabszolgatartásra asszociálnak.Egy háztartás közös,ha van valakivel közös életed akkor úgy is megbeszélitek hogy kinek mi a feladata.Általában egy kertes háznál is mindig van mit csinálni szerelni így természetes hogy többször a nőnek kell főzni mert a férfinek nincs rá ideje(panelprolik kíméljetek) :) És minden csak megbeszélés alapján múlik.De nem is tudom hogy sok nő mire számít...Nem képes megbeszélni sem a problémákat aztán csak megy a siránkozás hogy " van még egy gyerekem akit el kell tartanom" ,pedig ez ugyanúgy a nő hibája is!!!2 ember kell egy kapcsolathoz,felesleges mindig a másikra mutogatni!
2014. jún. 24. 21:58
 44/49 anonim ***** válasza:

utolsó nem a kerti munkába és a főzésbe fogok belekötni. :)

De a panelproli kifejezés sértő és általánosító.

2014. jún. 25. 11:17
 45/49 anonim ***** válasza:

# 44/44 Panelproli csak a városlakókra nézve sértő és általánosító,akik kert nélküli helységben laknak :)

Aki rendes családi házban lakik az tudja hogy van mit csinálni bőven kint a kertben is meg bent is,mert az hogy csak használod az úgy semminél sem működik.A ház is olyan mint egy autó!Ha egy autót csak úgy használsz hogy mindig csak tankolsz bele akkor tönkre megy és nem is kicsit.Szóval mindig van kötelező szerviz meg azok cseréje amik kopnak.

Én nem értem mi sértő van a panel proliban :)

2014. jún. 25. 11:32
 46/49 anonim ***** válasza:
Nem a panel hanem a proli kifejezés a sértő. Proli=A társadalom alsó szintjén lévő nincstelen munkás. :D
2014. jún. 25. 12:54
 47/49 anonim ***** válasza:
Szegény nincs tisztában a fogalmakkal, de annyira intelligens, hogy használja. Ja és kertes házban lakom, mielőtt én is panelprolinak lennék titulálva.
2014. jún. 25. 12:57
 48/49 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ! Mi van Veletek azóta ? Én is hasonló helyzetben voltam...Szerencsére jól bírtam a szülést nem volt baj viszont a babánk hasfájós és irtóanyás volt. Hordozókendőben volt egész nap és úgy főztem,mostam,takarítottam Mégis volt mibe belekötnie a férjemnek...és most ki lettünk dobva a gyerkőccel...mert mi az,hogy én merek panaszkodni amiért hetente 2x nem jön haza egyáltalán a többi nap is csak aludni+ még ő pattod,hogy miért nincs megmosva az ablak...Aztán közbe kiderült,hogy már hónapok óta csalt :(
2015. aug. 1. 20:10
 49/49 anonim ***** válasza:
Kúvaannyát nekije.
2015. aug. 2. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!