Mi lesz velem egyedül a babával?
Pasi vagyok,de tudom hogy ha elmész a védőnőhöz,mert úgy is el kell menni,ott minden kérdést feltehetsz.
Vannak könyvek a babákról lehet kölcsönözni könyvtárból,le lehet tölteni netről ha gondolod rád szánok 2 percet és googliban keresek valamit :)
Ha van olyan a környezetedben akinek van gyereke(pl barátnő) ,őt is kikérdezheted.
Ne izgulj bele fogsz jönni!
nekem 2 hét volt nehezebb.... de csak az idöbeosztás miatt.
jigen, szülés után pihenni kellene...ennek ellenére hazajöttem a korházbol és nagytakaritani kellett, mivel mig én a korházban voltam akkor cserélték ki a balkonajtot, ablakokat (ami 4mx 2,5m) és falat kellett hozzá bontani...
szoval hazajöttem, takaritottam 6 orát, közben föztem és szoptattam. az én férjemre is mindennap fözni kell, föztem is, mellette csináltam mindent ugy , ahogy azelött. takaritottam, mostam, föztem, sétáltam a babával (és mivel grafikus vagyok, még azt is csinálnom kellett, mert határidös munka volt).. semmi különös nem volt benne, hál istennek 2 hét után kialakult egy napirend. nekünk sincs itt senkink, a szülök 1600km-re élnek tölünk.
"Párom mindig későn jön haza, de amúgy sem tolerálja, ha nincs rendben minden otthon."
Ajaj, valóban ez a pasi kellett neked?
12-es, jót nevettem a naivságodon. Kérdező nem a pelenkázással, vagy büfiztetéssel van bajban, hanem mert mert lesz egy elgyötört teste, egy pici babája, és egy anyucipicifia férje, akit így is el kell látni.
Kérdező, eső után esernyő, de miért egy ilyen fennhéjázó rabszolgatartónak szülsz gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!