Nagyon félek attól, hogy nem tudom majd megcsinálni a dolgomat, ha meglesz a baba. Anyám meghalt, anyósomnak pedig van elég baja nélkülem is. Párom mindig későn jön haza, de amúgy sem tolerálja, ha nincs rendben minden otthon. Ti hogyan oldanátok ezt meg? Kaját rendelni nem fogunk tudni, ez a megoldás kilőve.
én is fel akartam tenni ezt a kérdést..hogy miért kéne hetekig pihenni. 9 hete szültem, természetes uton. oké, az elsö héten kissé féjdalmas volt még sétálni, de ettöl függetlenül mindent megcsináltam. söt én magam igényeltem, hogy kicsit "fontoskodhassak" -fözés, takaritás..stb. ráadásul már másnap vendégek estek be hozzánk vacsorára (na jo, az már nekem is sok volt)
2014. jún. 23. 17:20
22/49 anonim válasza:
Persze a vendégek az más, azt én se bírtam, haptákba vágni magam.
2014. jún. 23. 17:26
23/49 anonim válasza:
Ha a párodnak ilyen elvárásai vannak mi lesz később?
Te leszel a robotgép, mellette nevelj gyereket, ő meg csak leül a tv elé?
Nálunk úgy működik, hogy a párom mosogat és főz is, persze megbeszéljük mikor ki mit csinál, pedig mindketten dolgozunk és fáradtak vagyunk amikor hazaérünk. Ha lenne gyerek, akkor is elvárnám, hogy vegye a ki részét a háztartásból, főleg a gyerek körüli teendőkből, hogy ő is tudja milyen fürdetni, játszani vele, tisztába tenni. Nem árt ha ezekkel a dolgokkal tisztában van.
2014. jún. 23. 17:31
24/49 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy a párja ezeket nem csinálja meg majd? Azért azt a pár edényt pedig ne a férje mosogassa már el késő este.
2014. jún. 23. 17:34
25/49 A kérdező kommentje:
A párom nem olyan mint a tiéd.
2014. jún. 23. 17:34
26/49 anonim válasza:
Kérdezőmindenki olyan virágot szagol amit szakít.
Talán előbb kellett volna gondolkozni és utána szülni.
2014. jún. 23. 17:52
27/49 anonim válasza:
Akkor, ha már hozzámentél a királyfihoz, közölni kell vele, hogy most jött el az a pont, amikor ő nem vár el semmit, hanem megköszöni, ami van! Nincs friss kaja és nincs kitakarítva, amíg nem szoktok össze a babával. Egy gyereket vállaltál, nem kettőt. Szépen megszokja a hideg vacsit és azt is, ha neki kell kiteregetni este, mert te nem jutottál oda. Ha meg nem tudsz vele értelmesen kompromisszumot kötni, akkor éjjel, amíg mások alszanak, te szolgáld urad és parancsolód! Úgy kell annak, aki szerint az ilyen férfi normális! N30
2014. jún. 23. 17:59
28/49 anonim válasza:
Kedves #27: Erre a kérdező valószínűleg akkora pofont fog kapni, hogy a fal adja a másikat.
/egyáltalán nem vagyok ennek a híve, de ahogy leírta a pasiját kb ilyen reakcióra számítok/
2014. jún. 23. 18:00
29/49 anonim válasza:
Hahaha azoknak akik azt mondják a baba eszik alszik... tegyétek össze a kezeteket hogy nem volt hasfájos a babázok. 6 hétig ordított éjjel nappal fel 1 órákat aludt azt is rajtam. Hat elhihetitek hogy semmire nem volt erőm. Ugyhogy kerdezo ezt beszéld meg a paroddal mert ha hasfajos lesz..... M rendeltünk mag anyósom főzött...
2014. jún. 23. 18:05
30/49 anonim válasza:
13-as vagyok. a baba eszik, alszik, sir...továbbra is az a véleményem, hogy nem kell ezt tul misztifikálni, fözni, takaritani baba mellett is lehet. az én babám kihányta a tejet, kiderült allergiás, ekcémás lett, akkor már nem a folyamatos hányás miatt orditott, hanem mert viszketett neki a böre.. sebes lett a fejbore, gennyedzett a füle..én meg a korházba járogattam (persze vittem oda öt is, mert segitség nulla volt) beöntésre... mellette napi 7szer fejtem a tejet.. (ami most a fagyasztoban dekkol, hátha majd 1-2 honap mulva már nem lesz annyira érzékeny a gyomra. igen, 3-4 orákat aludtam, mert amikor végre elaludt a határidös munkákat csináltam.. nem kell mindenkinek terminátornak lennie, de azért heteket sem kell pihengetni, és nem hiszem, hogy a fözés, takaritás annyira nagy dolog lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!