Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lesz velem egyedül a babával?

Mi lesz velem egyedül a babával?

Figyelt kérdés
Nagyon félek attól, hogy nem tudom majd megcsinálni a dolgomat, ha meglesz a baba. Anyám meghalt, anyósomnak pedig van elég baja nélkülem is. Párom mindig későn jön haza, de amúgy sem tolerálja, ha nincs rendben minden otthon. Ti hogyan oldanátok ezt meg? Kaját rendelni nem fogunk tudni, ez a megoldás kilőve.
2014. jún. 23. 16:30
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
39%
Az én fiam is hasfájós volt, adtam neki Grippe W.-t és hamar rendbe jött a pocija. Szerencsére már vannak megoldások.
2014. jún. 23. 18:32
 32/49 anonim ***** válasza:

28 hetes kismami vagyok. Az én férjem is elégé el volt kapatva, naponta főtt étel, mindig rend van stb.

Amióta kiderült, hogy babát várok, minden megváltozott. Rengeteget voltam rosszul, gyakorlatilag azóta a tenyerén hordoz. A napi főtt étel még megvan, de már egyszerűbb kajákat készítek.

A házimunka nagy részét átvállalta, segít a mosogatásban, teregetésben, takarításban. Igaz, amit tudok, megcsinálok, de még dolgozok, és így néha nehéz.

Nagyon lelkes kispapa, mindig jön velem uh-ra, vizsgálatokra.

A szülés előtt tervezem, hogy egy nagy adag étel megfőzök, és megy a fagyasztóba.

Neked is ajánlom kedves kérdező. Bepanírozod, bepácolod a húst, félig megsütöd, lefagyasztod, és ha kell, sütőben picit átsütöd. Észre sem lehet venni, hogy nem friss.

2014. jún. 23. 18:32
 33/49 anonim ***** válasza:
73%
#32: Mér nem főz magának legalább amikor szülni mész? Anyám borogass milyen emberek vannak....
2014. jún. 23. 18:33
 34/49 anonim válasza:
100%
Ha a baba előtt is tudtad, hogy milyen a férjed, akkor miért vállaltatok ilyen kapcsolatba babát?
2014. jún. 23. 19:12
 35/49 anonim ***** válasza:
22%

33.

Arra nem gondoltál, hogy nem tud. Én nő létemre 23 évesen lisztet raktam a lecsóba, mert nem tudtam főzni. Gondolom a válaszadó szereti a párját és gondoskodni akar róla. Miért kell mindenbe belekötni.

2014. jún. 23. 19:15
 36/49 anonim ***** válasza:
95%

Jó de azért mégis... egy mindjárt szülő nőnek kelljen rám főznie? a pofám leszakadna.

Ez a 21. század, van internet megnézem a telibevert receptet és követem ami oda van írva. Azért gondolom nem analfabéta az ember te jó ég.

27/F

2014. jún. 23. 19:17
 37/49 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként pedig gratulálok, a kérdező tanácsokat várt, hogy milyen lesz, mitől lehet könnyebb, ti meg lehurrogjátok egy mondata miatt, sőt már azt is feltételezitek, hogy veri a párja. Komolyan sokan, nem normálisak ezen az oldalon.

A bátyám is megköveteli a rendet otthon, 3 gyerekük van, mindennap főtt kaját és? Emelett havi 1 milliót hazaad, nem számoltatja el a sógornőmet, a kocsit ő tankolja, a gyerekeket ő viszi-hozza. A családjának él, de kiesne a sógornőm szájából, hogy elvárja a férje a rendet és rögtön szemét lenne a bátyám?

2014. jún. 23. 19:20
 38/49 anonim ***** válasza:
Jo hát a terminatorokkal mé aszuperanyakkal nem tudom felvenni a verseny. Pedig nem vagyok lusta.... Képzeld mi is megpróbáltunk mindent de nem hatott a hasfajasra. Kerdezo szerintem fel kell készülnie es igenis kell hogy segítsen a párod. Uljetek le valamelyik este es beszeljetek meg hogy segítenie kell ha nem akar egy roncsot. Egyebkent az elore főzés jo ötlet. Nincs barátnő vagy testvér aki at tud menni néha?
2014. jún. 23. 20:09
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
36-os: nem fogod megérteni az ilyen embereket, mint a kérdező párja, mert te férfi vagy, ő meg egy nudlipöts.
2014. jún. 23. 21:15
 40/49 anonim ***** válasza:
A párodra miért nem számíthatsz? Elvileg azért a társad, hogy ilyen időkben is melletted legyen, főleg hogy neked anyukád meghalt, így sokkal nehezebb. Ha meg a pénzével vág fel, hogy ő keresi meg, akkor mondd azt neki, hogyha csak a pénz kéne, akkor fölszednél inkább egy gazdag pasit.
2014. jún. 23. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!