Mi lesz velem egyedül a babával?
28 hetes kismami vagyok. Az én férjem is elégé el volt kapatva, naponta főtt étel, mindig rend van stb.
Amióta kiderült, hogy babát várok, minden megváltozott. Rengeteget voltam rosszul, gyakorlatilag azóta a tenyerén hordoz. A napi főtt étel még megvan, de már egyszerűbb kajákat készítek.
A házimunka nagy részét átvállalta, segít a mosogatásban, teregetésben, takarításban. Igaz, amit tudok, megcsinálok, de még dolgozok, és így néha nehéz.
Nagyon lelkes kispapa, mindig jön velem uh-ra, vizsgálatokra.
A szülés előtt tervezem, hogy egy nagy adag étel megfőzök, és megy a fagyasztóba.
Neked is ajánlom kedves kérdező. Bepanírozod, bepácolod a húst, félig megsütöd, lefagyasztod, és ha kell, sütőben picit átsütöd. Észre sem lehet venni, hogy nem friss.
33.
Arra nem gondoltál, hogy nem tud. Én nő létemre 23 évesen lisztet raktam a lecsóba, mert nem tudtam főzni. Gondolom a válaszadó szereti a párját és gondoskodni akar róla. Miért kell mindenbe belekötni.
Jó de azért mégis... egy mindjárt szülő nőnek kelljen rám főznie? a pofám leszakadna.
Ez a 21. század, van internet megnézem a telibevert receptet és követem ami oda van írva. Azért gondolom nem analfabéta az ember te jó ég.
27/F
Egyébként pedig gratulálok, a kérdező tanácsokat várt, hogy milyen lesz, mitől lehet könnyebb, ti meg lehurrogjátok egy mondata miatt, sőt már azt is feltételezitek, hogy veri a párja. Komolyan sokan, nem normálisak ezen az oldalon.
A bátyám is megköveteli a rendet otthon, 3 gyerekük van, mindennap főtt kaját és? Emelett havi 1 milliót hazaad, nem számoltatja el a sógornőmet, a kocsit ő tankolja, a gyerekeket ő viszi-hozza. A családjának él, de kiesne a sógornőm szájából, hogy elvárja a férje a rendet és rögtön szemét lenne a bátyám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!