Mi lesz velem egyedül a babával?
Ha jól beosztod az idődet, nem veszed állandóan a kezedbe a babát, hanem hagyod két szopi között az ágyába, akkor eltudod látni a háztartást, főzést. Sőt, még magadra is marad időd.
Egy babának sincs arra szüksége, hogy a nap 24 órájában az anyja kezében legyen.
" de amúgy sem tolerálja, ha nincs
rendben minden otthon"
Ugye a gyerek miatt egy picit azért fogja?
Én eleve nem szülnék valakinek, akiről ezt írom: "de amúgy sem tolerálja, ha nincs rendben minden otthon".
De ezzel sajnos nem segítek neked. Viszont ha már így van, akkor jó dolog két napra főzni, így marad egy szabadabb napod a többi munkára. Amíg pici a baba, mellette is sok mindent meg lehet csinálni. De azért néha aludj is, mikor ő alszik, mert különben nem fogod bírni!
Maguk ezt gondolom még a gyerekvállalás előtt alaposan átgondolták és megbeszélték.
Ugye, így volt?
Nekem legtöbbször még főzés közben is a konyhapulton volt a lányunk hordozóban,énekeltem neki,beszéltem hozzá,közben csináltam a dolgom.(persze csak addig amig nem kezdett nagyon ficánkolni,utána már inkább földön keritettem el neki egy részt).
Msáfajta házimunkakor egyszerűen agamra kötöttem,kifejezetten élvezte,hogy rázva van miközben sepregetek,porszívózok,teregetek,stb.
szedj még össze most sok pár perces receptet, tészta mindenfélével,és társai.
Illetve ha van fagyasztótok,akkor sokminden finom fagyasztva is,pörkölt,húsleves (én se hittem), töltöttkáposzta,hús,sajt bepanirozva hogy csak sütni kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!