Szerintetek nem pofátlanság ez anyám részéről?
Értesítettek a munkügyről, hogy indul a tanfolyam amire jelentkeztem, menjek felvételizni. 50000 Ft-ot kapnék érte havonta. Anyám kijelentette, hogy abból az övé lesz 40000 Ft. Megmondtam neki, hogy akkor el se megyek a felvételire sem. Még ő van kiakadva. Most ápolási segélyen vagyok a papámmal annak a pénznek is anyám kapja a nagyobb részét, én abból is csak 10000-ret kapok. Nem fogom finanszírozni anyám cigarettázását. Minden nap elszív egy dobozzal, és minden élelmiszerből a legolcsóbbat, a legrosszabbra veszi, mert az a lényeg, hogy cigi az
legyen. Meg se próbál leszokni róla. Én leszoktam az antidepresszánsról, szóval tudom, hogy milyen nehéz a leszokás, de csak akarat kérdése. Ráadásul amíg a tesóm is itt lakott tőle nem kért pénzt pedig lényegesen többet keresett 50000 Ft-nál, mert ő egyből talált munkahelyet. Mikor fogok én így elköltözni egyáltalán? Havi 10000 Ft-tal? Annyira felidegesített, hogy még most se tudok aludni. Az elírásokért bocsánat, telefonról vagyok.
utolsó, felpontoztalak, bár ez nem sokat fog rajtad segíteni sajnos :(
pedig az a normális, ahogy te gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!