Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek miért én vagyok a...

Szerintetek miért én vagyok a rossz mindig anyám szemében?

Figyelt kérdés

Ma gondolkodtam el ezen, ugyan is tegnap történt a tojással egy kisebb baleset!

A hűtő ládájából veszi elő hogy na ez meg eltörött, semmire sem ügyelsz mindent rá pakolsz!

Természetesen én nem pakolok semmit a ládába csakis a rácsra! Nyilvánvaló hogy ő miatta tört el, de az számára lehetetlen, csakis én lehettem!

Aztán van több eset is, például szintén hűtő téma! "már megint olvasztani kell a hűtőt mert állandóan nyitogatod , természetesen ismét én vagyok a hibás.

Egyébként maxiumum naponta kétszer nyitom ki, és akkor is csak 1 perc maximum.

Következő esett, sűrűn elromlik a mosogató csaptelepe, természetesen ki a hibás???? Ki találhatjátok! ÉN!

Én túl tekerem, erőszakosan és ezért romlik el! Persze, nem azért mert egy gagyi kínai vacak! :)

Na még egy eszembe jutott, a szobájukban a fekete szőnyeg, na állandóan szöszös lesz! Kiporszívózzuk, ha bemegyek ha nem, azon a szőnyegen állandóan kis fehér pihék vannak, természetesen ismét én vagyok ebben is a ludas!

Ma jöttem rá hogy már nem veszem komolyan, mindig engem hibáztat mindenért, és ezek csak a töredéke, elég komoly dolgokban is tudja az embert hibáztatni!

Például még a páromat, ha itt van akkor főzni kell mert ha csak 3an lennénk (anya én és apu) akkor nem kellene, de így már ha van egy 4. fő akkor igenis főzni kell -.-!

Vagy például példának okáért, elkezdi mondani, ő nem fog itt kerülgetni senki, stb stb stb de kérdezem én miért kellene kerülgetnie a páromat, ha itt töltene nálam két napot akkor is program van szombaton, vasárnap és hétfőn is az udvaron töltötték apuval a napot reggel 10től este 7 ig! Annyira jött be hogy evett esetleg, de még annyira sem, mert kint ebédeltek apuval na meg este de ő már egésznap ezt hajtotta!

2014. jún. 10. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyik füleden be, a másikon ki!
2014. jún. 10. 09:44
 2/3 Imola Ágnes ***** válasza:
Hány éves vagy? Mennyit segítessz otthon?
2014. jún. 10. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem nem ilyen apróságokért hibáztat anyám, hanem az összes komoly dologért. Apámmal elváltak még a születésem előtt. Sokszor mondta, ha fiú lennék apám itt lenne. Vagy hogy intézetbe kellett volna adni(amikor rossz voltam gyerekkoromban). Vagy hogy csak 3 éves koromig voltam aranyos. A diákhitel miatt szerinte hálásnak kellene lennem neki, hogy besétált velem a bankba elintézni amikor továbbtanultam. Mióta dolgozni kezdtem nem csak ezt, mást is törlesztgetek, még helyette is. Konkrétan az internet bekötés miatt az új előfizetéssel hónapokig elmaradt a csekkekkel, ami annak idején miattam lett ugye bekötve. Nem gyakorol soha önkritikát, ő a hibátlan szülő! Még ha igazam is van, szerinte csak apróság az egész és legyint. Hálásnak kellene lennem hogy a világra xart. Ezt Így szó szerint mondta már nem egyszer. Kései egy szem gyerek vagyok. Miattam sosem ismerkedett, hogy ne legyen nevelőapám, aki esetleg molesztálna. Természetesen eme döntése miatt is én vagyok a hibás. Én kirepültem, ő pedig nagyon magányos. Elcseszett élete van. Remélem az enyém nem lesz ilyen, igyekeztem jó embert választani férjemnek. 9 éve élünk együtt, 6 éve házasok vagyunk, van két szép gyerekünk, de anyám szerint "jól beválasztottam", mert a férjem ilyen meg olyan és ráértem volna még a szüléssel. Ő ha újrakezdhetné sosem szülne, inkább utazgatna és élné az életét. Teljesen mindegy ki lenne a férjem , hol élnék és mennyi pénzem lenne, ő akkor is találna valamit ami nem jó. Szerinte. Mindig talál. Már beletörődtem, hogy ő ilyen. Régen nagyon rosszul esett, sosem tudtunk beszélgetni semmiről. Ma sem tudunk, de már hozzászoktam. Ha megosztok vele valamit, legyen az jó vagy rossz, semmi mást nem tud csak kritizálni mindenért. Nem tud velem örülni semminek. Ez az én keresztem.
2014. okt. 15. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!