Szerintetek miért én vagyok a rossz mindig anyám szemében?
Ma gondolkodtam el ezen, ugyan is tegnap történt a tojással egy kisebb baleset!
A hűtő ládájából veszi elő hogy na ez meg eltörött, semmire sem ügyelsz mindent rá pakolsz!
Természetesen én nem pakolok semmit a ládába csakis a rácsra! Nyilvánvaló hogy ő miatta tört el, de az számára lehetetlen, csakis én lehettem!
Aztán van több eset is, például szintén hűtő téma! "már megint olvasztani kell a hűtőt mert állandóan nyitogatod , természetesen ismét én vagyok a hibás.
Egyébként maxiumum naponta kétszer nyitom ki, és akkor is csak 1 perc maximum.
Következő esett, sűrűn elromlik a mosogató csaptelepe, természetesen ki a hibás???? Ki találhatjátok! ÉN!
Én túl tekerem, erőszakosan és ezért romlik el! Persze, nem azért mert egy gagyi kínai vacak! :)
Na még egy eszembe jutott, a szobájukban a fekete szőnyeg, na állandóan szöszös lesz! Kiporszívózzuk, ha bemegyek ha nem, azon a szőnyegen állandóan kis fehér pihék vannak, természetesen ismét én vagyok ebben is a ludas!
Ma jöttem rá hogy már nem veszem komolyan, mindig engem hibáztat mindenért, és ezek csak a töredéke, elég komoly dolgokban is tudja az embert hibáztatni!
Például még a páromat, ha itt van akkor főzni kell mert ha csak 3an lennénk (anya én és apu) akkor nem kellene, de így már ha van egy 4. fő akkor igenis főzni kell -.-!
Vagy például példának okáért, elkezdi mondani, ő nem fog itt kerülgetni senki, stb stb stb de kérdezem én miért kellene kerülgetnie a páromat, ha itt töltene nálam két napot akkor is program van szombaton, vasárnap és hétfőn is az udvaron töltötték apuval a napot reggel 10től este 7 ig! Annyira jött be hogy evett esetleg, de még annyira sem, mert kint ebédeltek apuval na meg este de ő már egésznap ezt hajtotta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!