Szerintetek nem pofátlanság ez anyám részéről?
Értesítettek a munkügyről, hogy indul a tanfolyam amire jelentkeztem, menjek felvételizni. 50000 Ft-ot kapnék érte havonta. Anyám kijelentette, hogy abból az övé lesz 40000 Ft. Megmondtam neki, hogy akkor el se megyek a felvételire sem. Még ő van kiakadva. Most ápolási segélyen vagyok a papámmal annak a pénznek is anyám kapja a nagyobb részét, én abból is csak 10000-ret kapok. Nem fogom finanszírozni anyám cigarettázását. Minden nap elszív egy dobozzal, és minden élelmiszerből a legolcsóbbat, a legrosszabbra veszi, mert az a lényeg, hogy cigi az
legyen. Meg se próbál leszokni róla. Én leszoktam az antidepresszánsról, szóval tudom, hogy milyen nehéz a leszokás, de csak akarat kérdése. Ráadásul amíg a tesóm is itt lakott tőle nem kért pénzt pedig lényegesen többet keresett 50000 Ft-nál, mert ő egyből talált munkahelyet. Mikor fogok én így elköltözni egyáltalán? Havi 10000 Ft-tal? Annyira felidegesített, hogy még most se tudok aludni. Az elírásokért bocsánat, telefonról vagyok.
A sok okos:) Rögtön így úgy költözzön el ha nem tetszik neki...MIBŐL? Most írta,hogy havi 10ezer maradna neki mert az anyja követeli a 40et (CSAK TŐLE más testvértől nem,az ingyen lakhatott ott) Akkor drágák,mégis miből költözzön el? Mire egy albérlet ára összejön addigra az évek alatt az anyja kikészíti.
Kedves kérdező,rokonnál nem tudsz lakni egy ideig vagy barátnál? Első fizetésedet mikor megkaptad húzz el albérletbe,mellette keress munkát és ha szűkösen is de akkor abból az 50ezerből ami a tied-hiszen egy forintot nem adsz anyukádnak-talán valahogy kijössz.
Szépek vagytok!
Most hogy induljon neki az életnek,ha még amit megkeres sem elég arra,hogy továbblépjen,amit ráadásul az anyja kerek-perec kijelentette,hogy az övé!
A pofám leszakadna,ha a gyerekeimtől elvenném a kezdés lehetőségét,ha én már egyszer nem tudom nekik biztosítani.
Tipikus önző ember,aki csak magára gondol.
Valaki itt írta hogy első fizu után lépjen le és menjen albiba...50 ezerből? :) Ez nagyon vicces!
Nézzük a tényeket 50 ezret utal a munkanélküli,abból a bejárás az nem költségmentes szóval erre már félre kell tenni.Ha távolabbra kell menni simán 5-10 ezerbe is benne lehet.
Nézzük reálisan a dolgokat,ha elakarsz menni albérletbe ahhoz kell kaukció,azaz 150-200 ezer ft legalább(ha nem kevesebb néhol de ezt mindenhol kérik)
Valaki nézett már mostanság albérleteket?Max a legalja 30-40 ezer havonta és plusz rezsi azaz víz,gáz,télen fűtés.Szóval a 50 ezerből megnézném ki hogyan menne albérletbe :) Na meg ha keresne is mellette munkát,nos munkanélküli csak feketén tud vállalni így már kevesebb esélye van a több pénzre azaz nyomorogna 50 ezerből...Nos 50 ezer mire is elég?Ha nagyon szűkösre meghúzod a szíjat akkor a kajád kijön belőle de sokminden másra nem fog jutni ,azaz lehet menni a híd alá...
Még egyesek írták hogy önzőnek tartják azokat a szülőket akik pénzt mernek kérni a gyerektől....Azta úristenit! Felnőtt emberről beszélünk! Semmi nincs ingyen!A végtelenségig senkit nem lehet eltartani!Nem értem hogy lehet önzőnek tartani a szülőket?Bammeg egy vagyont a gyerekre költenek kiskoruktól fogva,meg időt és energiát.Tető van a gyerek feje fölött ételt raknak elé elmosogatnak ,mosnak utána ,fizetnek nekik mindent.Ha már az ember elmegy pénzt keresni és otthon lakik elvárható hogy adjon haza a családi kasszába amiből a rezsiket fizetik!Na meg sok helyen nem kérdés hogy a gyerek haza adja a pénzt!Már nem abban a világban élünk ahol biztosított a munka és az állandó pénz.Nézzetek már picit magatokba,inkább ti vagytok az önzőek és nem veszitek észre hogy mennyi mindent megtettek értetek!
Szokjál rá Te is és szívjátok ketten!
Most ne azt nézd hogy a pénzed 90%-át adod oda.
Hanem azt hogy csak szaros 40 ezren itt siránkozol!
Anyád nem ugyan azt a gagyi kaját eszi amit te?Na meg amúgy is mi az a gagyi kaja? Az a bajod hogy nem a burgerkingben ebédelsz? A leszokásról pedig annyit,hogy ez az ő dolga nem a tied.Az a 40 ezer ft az semmi ,az simán elmegy a gagyi kajádra meg a fürdővizedre!A cigit a saját pénzéből veszi nem a tiedből mert amit tőled kap abból majd a gagyi kajádra költhetsz,de ha nem tetszik a szitu akkor menj csak nyugodtan a híd alá.És ami a leszokást illeti ne cseszegesd mert cseszegetéstől még senki nem rakta le a cigit.És nem tudod hogy milyen letenni,szóval gondolkozz el egy picit magadon hogy mennyire is önző vagy hogy csak a saját érdekeid nézed!Tudod sokan örülnének ha csak 40 ezret kéne haza adniuk te meg itt siránkozol!Van ennél lejjebb is?
"Képzeld el, hogy én letettem az antidepresszánst, ami egy kicsit komolyabb, mint a szaros cigaretta."
Ez HONNAN veszed?!?!?!?
A fiam leszokott az antidepresszánsról, egy emellé adott másik igen masszív gyógyszerröl, az alkoholról, de a cigiröl nem tud, azt mondja, az sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!