Szerintetek nem pofátlanság ez anyám részéről?
Értesítettek a munkügyről, hogy indul a tanfolyam amire jelentkeztem, menjek felvételizni. 50000 Ft-ot kapnék érte havonta. Anyám kijelentette, hogy abból az övé lesz 40000 Ft. Megmondtam neki, hogy akkor el se megyek a felvételire sem. Még ő van kiakadva. Most ápolási segélyen vagyok a papámmal annak a pénznek is anyám kapja a nagyobb részét, én abból is csak 10000-ret kapok. Nem fogom finanszírozni anyám cigarettázását. Minden nap elszív egy dobozzal, és minden élelmiszerből a legolcsóbbat, a legrosszabbra veszi, mert az a lényeg, hogy cigi az
legyen. Meg se próbál leszokni róla. Én leszoktam az antidepresszánsról, szóval tudom, hogy milyen nehéz a leszokás, de csak akarat kérdése. Ráadásul amíg a tesóm is itt lakott tőle nem kért pénzt pedig lényegesen többet keresett 50000 Ft-nál, mert ő egyből talált munkahelyet. Mikor fogok én így elköltözni egyáltalán? Havi 10000 Ft-tal? Annyira felidegesített, hogy még most se tudok aludni. Az elírásokért bocsánat, telefonról vagyok.
# 30/30 Olvasni neked is tudni kéne!
"Értesítettek a munkaügyről, hogy indul a tanfolyam amire jelentkeztem, menjek felvételizni. 50000 Ft-ot kapnék érte "
Ez mi ha nem munkanélküli?
Ápolási segélyen van a papával.Nos ha ez igaz akkor is azt a pénzt a gondozót illeti ,te hát a satnya kérdező anyukáját,mert nem hiszem hogy a kérdező főzne akármit is otthon vagy egyáltalán csinálna valamit.
Nos ha tényleg a gyereke akkor a szülőt illeti meg a segély mert ő tartja el a gyerekét nem? Akkor milyen lehúzásról is beszélünk?Lehet hogy te megteheted hogy 40 éves korukig eltartod a gyerekeid és kinyalod a seggüket,de tudod nem mindenkinek megy ilyen jól hogy burokba tudja felnevelni a gyerekeit.
Na meg szaros negyven ezer forintról beszélünk.Ha a kérdező elakar költözni akkor menjen és dolgozzon és ne csak lógjon és kényelmesen ellegyen.
Nem vagy más mint egy beképzelt sznob!
Lehet,hogy sznob vagyok de beképzelt biztosan nem:)
Tudod,elmehetne saját lakásba a kérdező de arra kell egy bizonyos keret,és valahogy nem fogjátok fel,ahhoz félre kell tenni,de az anyja miatt kb szrt se tud félretenni.
Nem baj,vitázhatunk itt éjjel-nappal mindenkinek más meglátása van erről,és ezzel a kérdezőn kicsit se segítünk,nem ismerjük a hátterét,mit csinál otthon etc,szóval szerintem ne ítélkezzünk felette. (még az életkorát se tudjuk tulajdonképpen)
Sokan százezerből sem tudnak elmenni saját lakásba,nem hogy 50 ezerből,de amíg otthon lakik addig igen is illik haza adni,mert tudod minden pénzbe kerül és sokan nem tehetik meg hogy csak úgy el legyenek.A kérdező azon van kiakadva hogy a fizetése 90%-kát,soha ne azt nézze az ember hogy a fizetése hány százalékát adja oda ,hanem azt hogy legalább azt fedezze ami a ráeső része és aki nem így tesz az igen csak egy fejletlen ember.
Nam meg írtad a saját házat...Nos nem az 50 ezres "fizetésből" tud majd saját lakásra spórolni...Sokaknak még 100-ból is alig megy.Na meg szerinted félre fogja rakni a maradék pénzét?Itt fikázza a saját anyja kajáját hogy gagyi...Te jó ég!Hogy a b pi csába lehet egy étel gagyi? Szóval valószínű a kérdező a maradék pénzéből is meg majd gyors éttermi szarokat venni mert az már biztos megfelel a kényes finnyás ízlésének.
És amúgy mihez kezdenél ha csak annyi pénzed van hogy nem elég de a gyereked keres valamennyit?Ohh perszer tudjuk,majd inkább éhen halsz,minthogy a saját gyerekedtől elkérd azt ami a legalább a az ő költségeit fedezi.És ezzel az ember nem lesz mocskos mert ez az élet rendje.Ha nem száll ki a gyerek a családi fészekből akkor vegyen részt aktívan a család dolgaiban és ez vonatkozik a pénzügyre is.Ez így elég szánalmas hogy a kérdező pofátlannak tartja a saját anyját,pedig van olyan jó fej hogy hagy neki az 50-ből egy 10 ezer költőpénzt.Ha ez nem elég a kis gyökérnek akkor menjen el suli mellet dolgozni,de nem megy el mert az már nem lenne neki elég kényelmes szerintem...
Amúgy engem nem izgat ,azt csinál amit akar,de azért reménykedem hogy az ilyen sunyi dolgaiért jól pofán verik egyszer hogy észhez térjen!
1. A szülönek 18 éves korig kötelessége eltartani a gyereket. A kérdezö ezen a koron már böventúl van.
2. Ha a szülönek viszont nem elég a jövedelme, akkor a felnött "gyerek" igenis köteles beszállni a közös költségekbe meg a kajába, amennyiben van jövedelme. (És ez alatt a segélyek is értendöek)
3. Ha a kérdezö sokallja a havi 40000 Ft-ot erre, akkor fogja az 50000 Ft-ját, keres egy albérleti SZOBÁT, és odaköltözik. (NEM arról volt szó eddig sem, hogy a 40000-et az anyjának adja és a maradékból költözik el)
Adjatok munkahelyet. -.-
A tesóm 120000-at keres havonta, ő könnyen elköltözött pár hónap alatt úgy, hogy nem kellett adnia semmit. Nekem meg kötelező. Ha én is keresnék ennyit akkor 100000-at kéne adnom az is normális lenne mi?
Ha keresnél 120-at szerinted annak is a 90%-kát kérné el anyád?
Te hülye vagy az már fix!Mellesleg a tesód mondta hogy nem fizetett semmit?Vagy csak te nem tudsz róla ? :)
Ami meg a munkahelyet illeti.Nem kell válogatni,hanem menni kell és elvállalni ami van(és az is többet fizet mint 50 ezer)
Én nem tagadom ha nem találtam normális munkahelyet addig mindig elmentem aljamunkát végezni amit más kis kényesek nem vállaltak el addig sem maradtam pénz nélkül és közben tudtam melóhelyet is keresni másikat.
Szóval mekkora egy zsidó vagy...
sajnálsz 40 ezret az anyádtól...SZÉGYEN!!!
29/38
Légyszi fejtsd ki,hogy miért is nem lehúzás 50-ből 40-et elvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!