Tényleg pofátlanság ezt kérni?
Most várom a második gyerekem. Barátnővel dumaltuk, hogy hogyan oldom meg a lányom oviba hordását.
Mondtam, hogy majd megkérem apukámat, hogy míg nagyon pici a második, és én gyerekágyi időszakban vagyok, vigye el kocsival. A húgom is jelentkezett hogy párszor elviszi, anyukám pedig, hogy segít körülöttem amíg jobban nem leszek (császár lesz).
Hát barátnőm kissé lecseszett, hogy olyan mintha a családomra passzolnám a lányom, végül burkolt célzás arra, hogy minek nekem még egy gyerek...
De nem azért vagyunk egy család hogy segítsünk egymáson?
Ok, most én nyelem be a segítséget, de sokszor segítettem én is, és fogok is.
Ha mindenkinek jó így, akkor nem pofátlanság.
Én nem vagyok szülés után, mégis van hogy apukám vagy anyósom megy a lányunkért oviba. És? Ha nem lenne jó nekik akkor megmondanák és megoldanánk máshogy. Ha a gyereknek nem lenne jó, szintén nem így csinálnánk.
ha nem kihisztizted, és kikövetelted...akkor ez teljesen normális
az én szüleim, és még az anyósom is alig várja, hogy unoka legyen, és vigyázzanak rá..
szerintem ők ajánlanák föl, kérnem sem kellene a segítséget.
Nem, így nem pofátlanság, sőt, jó családi viszony esetén természetes
A férjem háromműszakban van.
Szóval ha itthon van, akkor persze hogy ő intézi, de ha mondjuk délelőttös lesz, akkor kell aki elviszi a lányunk. Ha délutános akkor hozni kell.
Hát én pasiként az összes gyerekemet hoztam vittem bölcsi, óvoda, orvos....
nem értem. a család már csak ilyen.
Hogy a barátnőd miért cseszeget ezért???????
(még a legfinomabb reakcióm az, hogy szegénynek elég sz*r emlékei lehetnek a családjáról)
A barátnőd buta.
Ezért van a család, hogy segítsük egymást. Régen azt nézték ki, aki távol tartotta magát a családtól. Ma arra néznek furán, aki a családjával szoros kapcsolatot ápol, és segítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!