Tényleg pofátlanság ezt kérni?
Most várom a második gyerekem. Barátnővel dumaltuk, hogy hogyan oldom meg a lányom oviba hordását.
Mondtam, hogy majd megkérem apukámat, hogy míg nagyon pici a második, és én gyerekágyi időszakban vagyok, vigye el kocsival. A húgom is jelentkezett hogy párszor elviszi, anyukám pedig, hogy segít körülöttem amíg jobban nem leszek (császár lesz).
Hát barátnőm kissé lecseszett, hogy olyan mintha a családomra passzolnám a lányom, végül burkolt célzás arra, hogy minek nekem még egy gyerek...
De nem azért vagyunk egy család hogy segítsünk egymáson?
Ok, most én nyelem be a segítséget, de sokszor segítettem én is, és fogok is.
Ahogy korábban is írták: a felajánlott segítséget megköszönve elfogadhatod, de az kicsit visszatetsző, hogy te kéred meg őket.
Én csak úgy vállalnék 2., 3. X. gyereket, ha tudom, hogy a férjem és én (ketten!) meg tudjuk oldani.
A család szép dolog, de ők arra vannak, hogy könnyítsenek a dolgokon, és nem azért, hogy megoldják a dolgokat.
Hát, utolsó, erre mondják a szüleim, hogy néma gyereknek....
Ők is kérik ha úgy van. Segítség q gazdaságbqn, stb...
Bár ez most q férjemre hárul.
De vittem két háztartást egyszerre, mikor anyukám négy labujja eltört, mert megtaposta a tehén.
Ez oda-vissza megy.
Dehogy pofátlanság.
Nekünk ovis a lányunk,mindketten 8-fél5-ig dolgozunk.
Lehetne ő is addig oviban,de anyukám csak 6 órában dolgozik,elmegy érte,és 5-re megyünk érte anyukámhoz,szóval addigis unokázhat.Magától mondta,neki ez a nap legjobb része,amit kettesben vannak. (persze ha programja van,akkor marad oviban és mi hozzuk el)
Normális nagyszülőnek evidens hogy segit ha tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!