Szerintetek nem pofátlanság ez anyám részéről?
Értesítettek a munkügyről, hogy indul a tanfolyam amire jelentkeztem, menjek felvételizni. 50000 Ft-ot kapnék érte havonta. Anyám kijelentette, hogy abból az övé lesz 40000 Ft. Megmondtam neki, hogy akkor el se megyek a felvételire sem. Még ő van kiakadva. Most ápolási segélyen vagyok a papámmal annak a pénznek is anyám kapja a nagyobb részét, én abból is csak 10000-ret kapok. Nem fogom finanszírozni anyám cigarettázását. Minden nap elszív egy dobozzal, és minden élelmiszerből a legolcsóbbat, a legrosszabbra veszi, mert az a lényeg, hogy cigi az
legyen. Meg se próbál leszokni róla. Én leszoktam az antidepresszánsról, szóval tudom, hogy milyen nehéz a leszokás, de csak akarat kérdése. Ráadásul amíg a tesóm is itt lakott tőle nem kért pénzt pedig lényegesen többet keresett 50000 Ft-nál, mert ő egyből talált munkahelyet. Mikor fogok én így elköltözni egyáltalán? Havi 10000 Ft-tal? Annyira felidegesített, hogy még most se tudok aludni. Az elírásokért bocsánat, telefonról vagyok.
Matek zseni......
Szerintem még mindig nem fogod fel hogy te magad többe kerülsz mint 40 ezer ft. Ha többet fogsz keresni akkor meg nem 90%-kát fogja kérni hanem kevesebbet,de te ezen pörögsz!El kell tartani téged ?Ennyire szánalmas lennél?Az ilyen emberek megérdemelnék hogy kitennék a valagukat,de úgy sem teszik mert a szülő mégsem csinál ilyet a gyerekével.Szóval ezen balhé után is otthon laksz,eszel,alszol mosnak rád,főznek rád.Tedd össze a két kezed hogy ilyen körülmények közt élhetsz és hogy így is lesz 10 ezer ft amit arra költesz amire akarsz,ha van eszed akkor abból a 10 ezerből tudsz több pénzt is csinálni ha nincs eszed akkor menj és keress munkát,menj el mosogatni,wc-t takarítani,vagy akármi mást.
Ami a nem normális válaszolót illeti:Én nem vitatkozom.Én csak kifejtettem a véleményem rólad így pár írás alapján!Te lusta voltál visszaolvasni,ha vissza is olvasod és nem fogod fel amit itt páran összeírtunk akkor hiába magyaráznám el neked mert eddig sem fogtad fel amit írtam.
Könnyen pofáztok, hogy keressek munkát. A mai világban az úgy megy, hogy mindenhol munkást keresnek...
És az miért normális, hogy a tesóm 120000 Ft-jából semmit nem kellett adnia?????
# 57/57 Lehet zabigyerek vagy... Biztos azért akarnak "lehúzni" :) :)
Tesód mondta hogy nem adott semmit haza?Nem is vásárolt soha semmit? nem csinált házimunkát sem?Csak eltartották otthon őt is ugyanúgy mint téged?Lehet azóta változott a helyzet és azóta nehezebben jöttök ki anyagilag,de te erre nem is gondolsz? Téged csak az érdekel hogy veled mi van anyád meg abba rokkanjon meg hogy eltart téged?Azt csinálsz amit akarsz,úgy is pofán vág az élet ha ennyire zsidó vagy hogy sajnálsz 40 ezer ft-ot anyádtól!Sajnálom anyádat hogy ilyen hálátlan gyereke van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!