Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én dolgozok ő meg él a pénzemből?

Én dolgozok ő meg él a pénzemből?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Anyámnak volt 2 agyvérzése ami azt eredményezte hogy leszázalékolták és utána kirúgták az akkori munkahelyéről. Január óta nem dolgozik, május eleje felé talált egy melóhelyet amit le is beszéltek. Úgy volt hogy hívják de ez nem történt meg és ő utána sem jár a dolgoknak.

Minden 2-3. nap főz (attól függetlenül hogy nem megy sehova) és ha megemlítem hogy ha hazaérek és éhes vagyok akkor egyek hideget. Mint egész nap.

Ma is megemlítettem hogy miért nem hívta fel a munkáltatót hogy mi van már. Az volt a válasza hogy nincs a telefonján pénz. Mondtam akkor ott az egyém, de neki nem jó mert biztos nem veszi fel a telefont mert nem dolgozik...

Több mint fél éve én tartom el és már kezd elegem lenni ebből hogy majd keresek állást meg egyéb kifogások..

Mindig azt mondja én keressek neki munkát mert ő nem tud!

Már nagyon ki vagyok borulva, alberleten gondolkozom hogy elköltözök de a havi 30ezerből még a hitelt sem tudja kifizetni.

Mit tennétek a helyemben?

2014. máj. 28. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
Elmondom neked szakmunkásképzőt befejeztem és elmentem dolgozni 18évesen. Első fizetésemet leadtam és azóta minden hónapban 50ezret leteszek a konyhára de gondolom ez senkit sem érdekel.
2014. máj. 28. 21:49
 52/73 anonim ***** válasza:
100%
Az albi bőven többe lesz mint 50ezer és akkor még nem is ettél.
2014. máj. 28. 21:51
 53/73 anonim ***** válasza:
76%
Persze most akkor probald beallitani magad az aldozatnak...de itt nem te vagy hanem az anyukad...tobb szempontbol is.ugyhogy ne sajnaltasd magad inkabb menj oda hozza koszond meg h van neked es mond el mennyire szereted es ne alszenteskedj.masnak ennyi sem adatott meg.
2014. máj. 28. 21:59
 54/73 anonim ***** válasza:
53%

És akkor mi van?Ez normális.Most már kidobnád az anyádat,mint egy elhasznált tárgyat?Basztat téged?És akadályoz,beszólogat?Vagy mindössze csak az a bajod vele,hogy neked pénzbe kerül????Az jön le mindössze eddig tart a "látásod"

Nekem úgy tűnik eddig ő tartott el téged és mivel most megfordult a dolog,te ezt nem bírod elviselni.

2014. máj. 28. 21:59
 55/73 anonim ***** válasza:
52%
A 24-esnek igaza van, a többi húzza fel magát a lámpavasra. A szülőtől nem kegy, hogy taníttatja és neveli a gyerekét, hanem kötelesség. A gyerek nem kérte az életét, hadd ne legyen már a saját kárára is hálás a lusta anyjának amíg él. Apám ugyanezt csinálta, háromszor figyelmeztettem hogy nem lesz jó, a negyedik alkalommal otthagytam, össze is kapta magát 2 hét alatt, amint rájött hogy elrepült az arany tojást tojó tyúk. Senki sem köteles feláldozni a lehetőségeit, az életét azért, mert az anyja látványosan lusta összekapni magát. Kérdező, ne hagyd magad többet hülyére venni.
2014. máj. 28. 22:00
 56/73 A kérdező kommentje:
56, felesleges ezeknek az elvakult embereknek bármit is mondani. Gondolom minden válaszolónak van már gyereke így 100% hogy mi lesz a válaszuk..
2014. máj. 28. 22:02
 57/73 anonim ***** válasza:
31%
Ha te ennyire tudod mi a helyes es nem fogadod el masok velemenyet csak azet aki ugyanazt fujja amit te is gondolsz minek irod ki ezt a kerdest? Igy semmi ertelme nemvolt...ilyen szivtelen embereknek hiaba beszel ennyi ember!
2014. máj. 28. 22:07
 58/73 anonim ***** válasza:
58%
Ja, bírom amikor valaki kiír egy kérdést, kiprovokál a stílusával 50 választ, és a végén még benyögi hogy ő a jóisten és mindenki más hülye. De örülök hogy egymásra találtatok egy másik hülyével, csak nem egy másik regisztrációd?
2014. máj. 28. 22:10
 59/73 anonim ***** válasza:
58%
Nem csak szivtelen vagy,fe rettenetesen buta is :) ha az eszervek nem hatnak rad inkabb ne irj semmit már..azt hittem ennel lejjebb nem lehet lesullyedni de tevedtem :) legszivesebben irnek a baratnodnek h fusson eloled amig lehet
2014. máj. 28. 22:14
 60/73 anonim ***** válasza:
49%

Gondolom az 56-57.ik gyerektelen.

Csak tudod az én apám ugyan ilyen,mint ti voltatok.Sikeres volt,korán megszabadult a szüleitől,akiktől mindent kapott,persze maga is tehetséges volt.De se gyerekként,se szülőként nem volt tehetséges.Engem gyerekként is utált és megszabadult mihamarabb tőlem.Mondjuk nem bántam szülőségük után.

Most 70 felé öregen egyre rokkantabban másban sem tud gondolkodni,hogy próbáljon vissza szerezni magának,ha már megcsinált,de aztán kidobott avval a szöveggel,hogy életképtelen hülye vagyok.Ez nála azt jelentette nem vágom át a másikat és nem így érvényesülök,mert hogy kitűnő tanuló voltam.

A saját szüleit is kidobta,mikor sikeres lett az egyetemi taníttatása után és hogy tőkét és saját lakást adtak neki a szülei,nem állt velük többet szóba.

Úgy hallottam be akar perelni,hogy gondoskodjak róla.

Na veletek ugyanez lesz,egyedül lesztek öreg korotokban és senkitek sem lesz.Most röhögtök ezen,még messze van,messzének messze,de eljön és ez lesz.

Most már az a görény apám sem röhög ezen.:(Megtudta milyen ez.Egyébként mikor megváltunk egymástól hiába vagyok 25 évvel fiatalabb megmondtam neki,eljön még az idő,hogy nem leszel ilyen erős és te fogsz függeni tőlem.

Hát most megéli,amit másoknak adott.:(

A te anyád is így nevelt téged?Vagy túlkényeztetett?

2014. máj. 28. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!