Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én dolgozok ő meg él a pénzemből?

Én dolgozok ő meg él a pénzemből?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Anyámnak volt 2 agyvérzése ami azt eredményezte hogy leszázalékolták és utána kirúgták az akkori munkahelyéről. Január óta nem dolgozik, május eleje felé talált egy melóhelyet amit le is beszéltek. Úgy volt hogy hívják de ez nem történt meg és ő utána sem jár a dolgoknak.

Minden 2-3. nap főz (attól függetlenül hogy nem megy sehova) és ha megemlítem hogy ha hazaérek és éhes vagyok akkor egyek hideget. Mint egész nap.

Ma is megemlítettem hogy miért nem hívta fel a munkáltatót hogy mi van már. Az volt a válasza hogy nincs a telefonján pénz. Mondtam akkor ott az egyém, de neki nem jó mert biztos nem veszi fel a telefont mert nem dolgozik...

Több mint fél éve én tartom el és már kezd elegem lenni ebből hogy majd keresek állást meg egyéb kifogások..

Mindig azt mondja én keressek neki munkát mert ő nem tud!

Már nagyon ki vagyok borulva, alberleten gondolkozom hogy elköltözök de a havi 30ezerből még a hitelt sem tudja kifizetni.

Mit tennétek a helyemben?

2014. máj. 28. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 A kérdező kommentje:
Oké hogy 18évig ő tartott el, de ez nem így működik.
2014. máj. 28. 20:25
 2/73 anonim ***** válasza:
45%
Ó, csak add, hogy ennél a kölyöknél melegszívűbb gyereket neveljek!
2014. máj. 28. 20:28
 3/73 anonim ***** válasza:
44%
Hát, hogy működik? :)
2014. máj. 28. 20:29
 4/73 anonim ***** válasza:
52%
De ez pontosan igy mukodik...eloszor a szulok gondoskodnak rplunk,tartanak el...aztan rajtunk a sor h segitsuk oket mindenben!! Es meg ok igy is tobbet tettek ertunk mint mi valaha is tudnank ertuk..es nem hiszem h neked akkora gond lenne segiteni munkat keresni ha az a bajod h nem keres...
2014. máj. 28. 20:29
 5/73 anonim ***** válasza:
63%
Anyádnak 2 agyvérzése volt, és te úgy beszélsz róla, mint a kutyáról.
2014. máj. 28. 20:31
 6/73 A kérdező kommentje:

Tehát akkor tartsam el, ne költözzek össze a barátnőmmel csak azért mert 50ezret kell félre raknom neki. Nekem ne legyen életem csak mert ő nem keres magának munkát.

Így gondoljátok?

2014. máj. 28. 20:31
 7/73 anonim ***** válasza:
26%
Jezusom neked ekkora gond feladni azt hogy a baratnoddel lakj?mikozben az anyukadnak aki mindent megtett azert h felneveljen ilyen gondjai vannak...ennyi erovel beadhatott volna egy arvahazba mert o neki megtobbet kellett felrerakni azert h teged eltartson!!!a baratnoddel ugyanugy talalkozhatsz barmikor,nem kell h egyutt lakjatok.
2014. máj. 28. 20:33
 8/73 anonim ***** válasza:
76%

Most hogy van egészségügyileg? Úgy látom, ez téged mondjuk nagyon nem érdekel.

Nem kell feláldoznod magad érte, de átmenetileg segíthetnél neki, támogathatnád. Ha máshogy nem, akkor ülj le vele hétvégén 2 órára megírni az önéletrajzát és elküldeni pár helyre. Nem olyan nagy dolog heti 1x átnézni az internetes oldalakat munka után és beküldeni pár önéletrajzot.

2014. máj. 28. 20:34
 9/73 anonim ***** válasza:
51%
próbáltál már neki munkát keresni?
 10/73 anonim ***** válasza:
98%
Hány éves vagy?
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!