Én dolgozok ő meg él a pénzemből?
A helyzet a következő. Anyámnak volt 2 agyvérzése ami azt eredményezte hogy leszázalékolták és utána kirúgták az akkori munkahelyéről. Január óta nem dolgozik, május eleje felé talált egy melóhelyet amit le is beszéltek. Úgy volt hogy hívják de ez nem történt meg és ő utána sem jár a dolgoknak.
Minden 2-3. nap főz (attól függetlenül hogy nem megy sehova) és ha megemlítem hogy ha hazaérek és éhes vagyok akkor egyek hideget. Mint egész nap.
Ma is megemlítettem hogy miért nem hívta fel a munkáltatót hogy mi van már. Az volt a válasza hogy nincs a telefonján pénz. Mondtam akkor ott az egyém, de neki nem jó mert biztos nem veszi fel a telefont mert nem dolgozik...
Több mint fél éve én tartom el és már kezd elegem lenni ebből hogy majd keresek állást meg egyéb kifogások..
Mindig azt mondja én keressek neki munkát mert ő nem tud!
Már nagyon ki vagyok borulva, alberleten gondolkozom hogy elköltözök de a havi 30ezerből még a hitelt sem tudja kifizetni.
Mit tennétek a helyemben?
Ezt a munkahelyet is én kerestem neki ami után nem jár utána.
Egészségügyileg semmi baja nincsen csak nem hajulhat. Más problémája nincsen az agyvérzés után.
De ha nem hivtak vissza mit varsz fusson utannuk h leegesse magat?velem is volt ilyen h azt mondtak hivnak aztan nem tettek..es en sem mentem utanuk h miert nem..biztos talaltak mast.
Lehet h fel a 3. agyverzestol mert mint irtak az mar halalos vagy maradando bajt okoz..szerinted milyen lehet ezzel a tudattal elni?
Áh, biztosan nincsen semmi baja 2 agyvérzés után. Egy egészséges embernek is nehéz manapság munkát találnia, nem hogy egy leszázalékoltnak.
Annyira mélyen undorító a kérdés stílusa hogy az leírhatatlan.
Szidjatok csak nektek is hasonlókat kívánok!
Nem tudom melyik szót nem értitek azt hogy teljesen vagy a felgyógyultat? Nem egyszer mondta hogy nincsen semmi baja.
Kérlek mondjatok egy példát hogy agyvérzés után ki ment el pl kapálni, gyomlálni, füvet nyírni stb?
100 ból 1 épül fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!