Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én dolgozok ő meg él a pénzemből?

Én dolgozok ő meg él a pénzemből?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Anyámnak volt 2 agyvérzése ami azt eredményezte hogy leszázalékolták és utána kirúgták az akkori munkahelyéről. Január óta nem dolgozik, május eleje felé talált egy melóhelyet amit le is beszéltek. Úgy volt hogy hívják de ez nem történt meg és ő utána sem jár a dolgoknak.

Minden 2-3. nap főz (attól függetlenül hogy nem megy sehova) és ha megemlítem hogy ha hazaérek és éhes vagyok akkor egyek hideget. Mint egész nap.

Ma is megemlítettem hogy miért nem hívta fel a munkáltatót hogy mi van már. Az volt a válasza hogy nincs a telefonján pénz. Mondtam akkor ott az egyém, de neki nem jó mert biztos nem veszi fel a telefont mert nem dolgozik...

Több mint fél éve én tartom el és már kezd elegem lenni ebből hogy majd keresek állást meg egyéb kifogások..

Mindig azt mondja én keressek neki munkát mert ő nem tud!

Már nagyon ki vagyok borulva, alberleten gondolkozom hogy elköltözök de a havi 30ezerből még a hitelt sem tudja kifizetni.

Mit tennétek a helyemben?

2014. máj. 28. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
83%
Jól érted, hogy nem úgy gondoljuk, de te csak kötöd az ebet a karóhoz. Inkább lóval dalolni...
2014. máj. 28. 20:35
 12/73 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, hány éves az anyukád és mennyire sikerült felgyógyulni az agyvérzésből. Lehet, hogy neked most nehéz, de azért meg kell értened, hogy egy ilyen betegség után több türelmet kell tanúsítani vele szemben. Alapjában véve lelkileg megviseli az embert, hogy volt két agyvérzése és sosem tudhatja, mikor jön a harmadik. És az már vagy végzetes vagy maradandó, súlyos károsodást okoz. Próbálj meg egy kicsit gondolkozni, mégiscsak az anyukád.
2014. máj. 28. 20:35
 13/73 A kérdező kommentje:

Ezt a munkahelyet is én kerestem neki ami után nem jár utána.

Egészségügyileg semmi baja nincsen csak nem hajulhat. Más problémája nincsen az agyvérzés után.

2014. máj. 28. 20:39
 14/73 anonim ***** válasza:
51%
Én megértelek, kérdező. Az én anyukám összesen 5 évig volt otthon, ilyen-olyan kifogásokkal, mert volt egy műtéte. Nem láttam, hogy törte volna magát, hogy munkát találjon, míg én egyetem (gyógyszerész..) mellett dolgozom, hogy legyen mit ennünk. Ha hulla fáradtan hazaértem és tanultam, még morgott, hogy miért nem csinálok házimunkát. Sajnos nem tudom, mi a megoldás a helyzetre, talán egy idő után már látta rajtam, hogy mennyire megvisel és kimerít, és elment dolgozni.
2014. máj. 28. 20:44
 15/73 anonim ***** válasza:
72%

De ha nem hivtak vissza mit varsz fusson utannuk h leegesse magat?velem is volt ilyen h azt mondtak hivnak aztan nem tettek..es en sem mentem utanuk h miert nem..biztos talaltak mast.

Lehet h fel a 3. agyverzestol mert mint irtak az mar halalos vagy maradando bajt okoz..szerinted milyen lehet ezzel a tudattal elni?

16/73 anonim ***** válasza:
74%

Áh, biztosan nincsen semmi baja 2 agyvérzés után. Egy egészséges embernek is nehéz manapság munkát találnia, nem hogy egy leszázalékoltnak.

Annyira mélyen undorító a kérdés stílusa hogy az leírhatatlan.

17/73 eta8007 ***** válasza:
57%
Anyádról beszélsz kizárólag! Tehát Apáddal mi van? Nem számíthatsz rá, esetleg nem él? Nos bármelyik is Anyád melletted állt. Miért lett beteg? Lehet azért ,mert sokszor mondott le sok mindenről Érted!!!!????Lehet, hogy erején túl vállalt és emiatt kikészült? Mily meglepő? Lehet hogy valamit adnod kell valamiért? Ki így, ki úgy dönt. Mit miért, kiért? Hát gondold át ki tett érted többet, mit adott fel miattad!? A barátnőd? Nos ha ezt nem érti meg: Értékes ember lehet, lemondana Édesanyjáról, ha Te kérnéd? Ha Az Ő Anyukája lenne ilyen beteg, vajon elvárná tőled, hogy elvárásaid legyenek?
2014. máj. 28. 20:48
 18/73 A kérdező kommentje:

Szidjatok csak nektek is hasonlókat kívánok!

Nem tudom melyik szót nem értitek azt hogy teljesen vagy a felgyógyultat? Nem egyszer mondta hogy nincsen semmi baja.

Kérlek mondjatok egy példát hogy agyvérzés után ki ment el pl kapálni, gyomlálni, füvet nyírni stb?

100 ból 1 épül fel.

2014. máj. 28. 20:49
 19/73 A kérdező kommentje:
Apám nem él velünk mert elváltak.
2014. máj. 28. 20:50
 20/73 anonim ***** válasza:
39%
Te aztan tenyleg egy szivtelen dög vagy..attol mert elmondjuk a nyilvanvalo tenyeket rolad azalapjan amit irsz meg nem kell masnak ilyet kivanni.hogy van merszed egyaltalan ilyet leirni? Ilyeneket kivanni olyan embereknek akik ezt egyaltalan nem erdemlik?sajnalom anyukadat h egy ilyen "embert" hozott a vilagra...remelem a te gyereked is igy lesz veled es bedug valami isten hazamogotti helyre es meg se latogat!!!ezt erdemelned.
2014. máj. 28. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!