Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én dolgozok ő meg él a pénzemből?

Én dolgozok ő meg él a pénzemből?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Anyámnak volt 2 agyvérzése ami azt eredményezte hogy leszázalékolták és utána kirúgták az akkori munkahelyéről. Január óta nem dolgozik, május eleje felé talált egy melóhelyet amit le is beszéltek. Úgy volt hogy hívják de ez nem történt meg és ő utána sem jár a dolgoknak.

Minden 2-3. nap főz (attól függetlenül hogy nem megy sehova) és ha megemlítem hogy ha hazaérek és éhes vagyok akkor egyek hideget. Mint egész nap.

Ma is megemlítettem hogy miért nem hívta fel a munkáltatót hogy mi van már. Az volt a válasza hogy nincs a telefonján pénz. Mondtam akkor ott az egyém, de neki nem jó mert biztos nem veszi fel a telefont mert nem dolgozik...

Több mint fél éve én tartom el és már kezd elegem lenni ebből hogy majd keresek állást meg egyéb kifogások..

Mindig azt mondja én keressek neki munkát mert ő nem tud!

Már nagyon ki vagyok borulva, alberleten gondolkozom hogy elköltözök de a havi 30ezerből még a hitelt sem tudja kifizetni.

Mit tennétek a helyemben?

2014. máj. 28. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
71%

Ja, és még annyit, hogy miből látszik leginkább az elkényelmesedése?

Alig főz...nem tud telefonáli? A fiáéról tudna.

Ez mind nem akarás és kényelem.

2014. máj. 28. 21:05
 32/73 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem lenne semmi gond nem szazalekolnak le agyverzes utan sem...keresztanyammal is igy volt..o teljesen felepult!!
2014. máj. 28. 21:06
 33/73 A kérdező kommentje:
Volt rehabilitáción 1 hónapig ahol megállapították hogy felépült de hogy legközelebb ne történjen ilyen fel kellett volna nyitni a fejét XY vizsgálat miatt, amibe nem egyezett bele.
2014. máj. 28. 21:06
 34/73 anonim ***** válasza:
72%
szerintem azért nem megy a munka után, mert így 2 agyvérzés után jól esne neki egy kis gondoskodás, hogy rá utalhassa magát valakire, ne neki kelljen stresszelnie a munkakeresés miatt. még kell neki egy kis idő, amíg lelkileg is rendbe jön.
2014. máj. 28. 21:08
 35/73 A kérdező kommentje:
Van még 2 ismerősöm akik agyvérzést kaptak, mindketten dolgoznak és le is vannak százalékolva!
2014. máj. 28. 21:11
 36/73 anonim ***** válasza:
61%
Bizony, nekem is van ismerősöm, akik pár hónap alatt hálistennek felépültek és rögtön munkába álltak!!
2014. máj. 28. 21:12
 37/73 anonim ***** válasza:
65%
Akkor miért nem ajánlod be anyádat annak a 2 ismerősödnek a munkahelyére?!?
2014. máj. 28. 21:13
 38/73 eta8007 ***** válasza:
49%
Ha már számolunk: Nagyinak 2 éve lesz augusztus 19-én és 1 volt, sajnos mai napig vannak vele gondok.Egyik: " nem szabad üvegesre párolni a hagymát, mert elvágja a gyomrod ", vagy "láttam, hogy lopják a paprikát a kórházból!" Vagy: " bejött valaki locsolni a kertbe!" Na tényleg rendben van, ugye? Nos mi is törődünk vele, mint mindenki, aki így látja jónak.
2014. máj. 28. 21:14
 39/73 A kérdező kommentje:
32, a facebook az megy reggel délben este.
2014. máj. 28. 21:15
 40/73 anonim ***** válasza:
87%

38.

Egyelőre én itt nem bántottam senkit úgy gondolom. Úgyhogy ameddig ez így van, arra kérlek, hogy ehhez te is tartsd magad! Köszönöm!

Semmi közöd hozzá ugyan, de gondolom hallottál már különböző szakmákról, területekről..ha ismerős, akkor már érted honnan fúj a szél. :)

2014. máj. 28. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!