Miért baj az, ha a fiam apjának a SAJÀT pénzemből küldök csomagot?
A volt párom egy éve börtönben van, mivel nincs senkije ezért havonta küldök neki pár ezer forint értékben csomagot.
A jelenlegi párom ezért nagyon mérges. Az én pénzemen küldök neki ezt azt és mégis csak a gyerekem apja!
Ha a parod, akkor elmeletileg egyutt eltek. Ha egyutt eltek, akkor eselyes a kozos kassza. Akkor pedig nincs en penzem, te penzed, csak kozos penz van.
Mellesleg miert kell csomagot kuldeni????
1. Azért mert a gyerekem apja.
2. Senkije nincs rajtunk kívűl.
A párom pedig ne sajnáljon már pár ezer forintot amiért én dolgozom meg.
1. Azért mert a gyerekem apja. - Ez esetben neki kellene gyermektartasdijat fizetnie, nem neked csomagot kuldeni.
2. Senkije nincs rajtunk kívűl. - illio ember van igy a vilagon. A csomag nem letszukseglet. Kap enni, inni, extra meg ne kelljen mar neki. maga felelos a sorsaert.
A párom pedig ne sajnáljon már pár ezer forintot amiért én dolgozom meg. - Nem kozos kasszan vagytok? O nem jarul hozza pl a te gyerekeid koltsegeihez? Elkepzelhetetlen a szamomra, hogy egy jovedelembol fenn tartasz egy lakast, fizeted a rezsit, az elelmiszert plusz eltartasz minimum ket gyereket meg magadat.
Miért nem dolgozik a börtönben? Abból nem kérsz gyerektartás bőven elég jótett lenne szerintem is.
Teljesen igaza van a párodnak gyereked mellett még az apját is tartsa el? Nincs az a hülye férfi a világon aki ezt hagyná.
Utolsó, ez nem a smucigságról szól. Itt arról van szó, hogy a kérdező párjának ez rosszul esik, és jogosan. Nem ő a gyermek apja, de gondolom mégis ő gondoskodik róla, míg az apja börtönben van és utána is gondolom, hacsak ott nem hagyja a kérdező, mikor szabadul az ex. De ha a kérdező szimplán csak kedvességből gondoskodik a volt párjáról, az akkoris szülhet rossz vért, mikor az kiszabadul, mert nem hiszem h közömbös még a nő iránt. Főleg, hogy börtönben van és senkije nincs.
Csak képzeld magad a jelenlegi pasi helyébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!