Fog ez még valaha változni?
Nagyon sajnállak kérdező!
Mi az aminden, amiről le kellett mondanod?
Valahogy így érthető, hogy SOHA nem akartál gyereket, 21 évesen (amikor még magad is szinte gyerek voltál) meg megérkezett mégis.
Szerintem beszélj egy szakemberrel mielőtt még jobban kikészülnél és a gyereked megérezné (nagyon jó érzékelők, és egyre okosabbak, szóval érezni fogja, ha vigyázol rá, hogy ne érezze, akkor is fogja)
És szerintem ezeket az érzéseket a pároddal is meg kell beszélned. El kell mondanom, hogy sok mindenről lemondtál, és talán arra is lenne megoldás, hogy néhány dolgot amit hiányolsz, azt megélhess. PL. szerintem nincs abban semmi kivetnivaló, ah elmész a barátnőkkel nélha szórakozni, és addig apuka vigyázhatna a gyerekre (persze nem lerészegedős, hajnalig züllős bulikra gondolok, hanem kellemes, táncolós, koktélozós, barátnős programokra). Ha párod támogatna abban, hogy kimozdulj, moziba, színházba menjetek, vagy bárhova akár csak ti ketten kettesben is, akkor kiegyensúlyozottabb lehetnél. és lehet, hogy egy idő után azt éreznéd, hogy nem maradtál ki sok mindenből.
Kiket fújt össze már megint ez a fránya szél?
Némelyik, privátban hívőnek mondja magát,
de a gyerekről említést sem tesz hosszú levelében!!!
Az első ami eszembe jutott, hogy rettenetesen sajnállak. A legcsodálatosabb érzés a világon az, hogy érzed a gyermeked szeretetét. Neki te vagy a világ közepe.
Szerintem keress el egy pszichológust, mert tudat alatt a gyermeket hibáztatod a mostani életed miatt. Reméljük segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!