Fog ez még valaha változni?
amúgy nem férfi mert írta hogy anyáknapi ünnepségen volt
tényleg fordulj szakemberhez nekem barátnőmmel volt ez ő oda ment most nagyon szereti a gyerekét
"Sok anya nem szereti a gyerekét"
Ezzel nagyon újat mondtatok, én ezen az oldalon eddig csak azt olvastam, hogy az anyák élnek-halnak a gyerekükért!
Azok a gaz apák, férfiak, akik nem szeretik a gyerkőcöt.
Akkor most hogy is van ez???
Nem ritka ez a dolog, sőt valóban gyakoribb, mint ahogy azt az ember gondolná. Nekem a régi könyvekben tűnt fel, hogy a középosztáytól fölfelé, ahol már ugye megengedhették a dajkát, házitanítót, rengeteg helyen írják, hogy a gyerek számára az anya csak egy "szép hölgy", aki időnként belebeg a gyerekszobába és ad egy tartózkodó puszit a gyerek homlokára, mert hát azt kell, mégiscsak ő az anya.
Sőt a saját anyámon is pontosan érzem, hogy nem mindegyikünket szereti, és nem is egyformán.
Csak manapság divat azt mondani, hogy az anyának imádnia kell a gyerekét, ha pedig több van, nem tehet különbséget köztük.
Egyébként úgy alapjáraton mennyire vagy érzelmes? Lehet, hogy az a gond, hogy nem igazán éled meg az érzelmeid, elzárkózol, ezért nem tud megérinteni a gyereked sem. Persze ez csak egy vaktában lövöldözős tipp, de esetleg gondolkozz el rajta, mert lehet, hogy ez a kulcs.
Kérdező az én feleségem a gyermekvédelem területén dolgozik.
A nevelőotthonok az ilyen szülők gyerekeivel vannak tele. Teljesen tévesen nevezik őket árvaházaknak.
Elvétve ha egy, egy árva van városonként, megyénként. Manapság ő is azt tapasztalja, hogy a , nevezzük szülőknek, de minek, sorra adják intézetbe a megunt gyerekeiket.
Ráolvasástól te sem fogod szeretni szerencsétlen gyerekedet.
Csak sajnálni tudom szegeny kicsit.
Először is,hány éves vagy? Mert ha 20 ,akkor nem nehéz elképzelnem,hogy teher számodra egy 4 éves gyerek. A gyerek apjával együtt vagytok?
Túl hamar jött,vagy egyáltalán nem akartál gyereket? Mondjuk az,hogy olyan mintha idegen lenne nem valószínű,ha nem is szereted 4 éve veled van,valamennyire biztosan kötődsz hozzá.
Hátráltat téged valamiben ugy érzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!