Anyámék folyton megsértődnek rám, mert nem otthon ünneplek. Tovább lent?
Egyetemista vagyok. Középsuliban nem voltak barátaim mert a lányok különben tartottak amiért nem sminkeltem magam, nem jártam p*csavillantós ruhában. Most az egyetemen sok barátom van ezért sokszor inkább velük vagyok. Például a szülinapomat barátokkal töltöttem, és anyámék megsértődtek, hogy mi az hogy nem mentem haza mikor megtehettem volna. Húsvétkor sem mentem haza mert dolgoztam. Most a május elsejét és anyák napját sem töltöm otthon. Kb 2 havonta járok haza, de júniusban pl minden hétvégét otthon töltök majd ballagók meg hasonlók miatt.
Azt nem értem, hogy anyámék miért sértődnek meg ahelyett, hogy örülnének amiért szereztem barátokat.
Végül nem mentem haza.
Az is benne van a pakliban, hogy anyámmal régen sokat bántottuk szóban egymást, és egyszerűen megutáltam az otthoni környezetet, így szerintem tudat alatt igyekszem minél távolabb maradni az "otthontól".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!