Ti mennyi házimunkát csinálnátok meg otthon ilyen helyzetben?
en is 18 vagyok es en takaritok fozok bevasarolok es anyukam nem dolgozik............
Legalabb a szobatokat takaritsatok ki a tobbi pedig ( konyha furdo nappali) maradjon anyukadnak. Nagyidat pedig ne ugraltasd.. oreg mar es nyugdijjas... Gondolom anyukad sem jokedvebol nem dolgozik... oruljon az ember ha takarithat valahol..... mamadat kihagyni o megelte mar a maga korat.. Anyukadnak pedig mond meg hogy kozosen csinaljatok...
A 3. Pontosan leírta a véleményemet..
Ráadásul amikor egyedül maradsz majd, mert elköltözöl, akkor jössz ra, hgy a gyakorlat mekkora segítség...mert önmagában egy házimunka sem bonyolut vagy igazan nehéz, de amikor mindent neked kell csinalni ( vagy megosztva a pároddal) akkor szembesülaz ember azzal, hogy egymásutan mindent megcsinalni több idő, ha van gyakorlat, akkor rutinosan a saját rendszered alapján ele annyi időbe ha nem kevesebbe elik a munka, mit gyakrlat nélkül.
Az érettsegi évében mikor megvolt a vizsgám pénteken bankett hétfőn menetem dolgozni a nyárra, előtte való évben a jogsit csinaltam bevallaltam 2 hétre az unokahúgomat, és 3 műszakban dolgoztam( ekkor már 18 voltam) és melette felesben vittük a haztartást főzést teljesen én csinaltam..
Nekem ezzel nem volt ondom, most könnyű, vagyis könnyeb, mindig áldon az gyerekkori elethelyzetünket, és a szüleim hozzáállását, mert a sajat haztartásomba csöppenve egy kis nehézsegem sem akadt..
Ne akard az anyukádra hivatkozva kihúzni magad a feladatok alol..
Azt a házimunkat csinálnam meg, ami adódik a mindennapokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!