Mi tesz egy anya, ha rájön, hogy a gyerek egy szörnyeteg?
Nyilván ez egy hosszú folyamat volt, válogatott gaztettek a család ellen, anya ellen, testvérei ellen. Sok beszélgetés, hatástalan beszélgetés, aztán kiderült mindenről amit tagadott, hogy az is ő volt az is ő volt stb.
A a volt férj nincs a képben, ő nem látogatja a gyerekeket. Olyanok derültek ki, hogy még erre gondolni sem mer az ember.
Először is beszerez egy háziorvosi beutalót, aztán fülönfogja a gyereket és elviszi a legközelebbi Gyermek- és Ifjúságio Pszichiátriai Intézetbe (vagy Gondozóba) és ott mondja el a sirámait.
Megvizsgálják a gyereket szakorvosok, majd elbeszélgetnek a mamácskával is, és kiadják a verdiktet. Ha tényleg szörnyeteg (azaz veleszületett pszichopata) a gyerek, akkor a megfelelő lépéseket meg fogják tenni - indítványozzák -, ha pedig csak a mama látrja annak és ez a "szörnyetegség" az anyai nevelés és a válás, az apa hiányának az egyenes következménye, akkor SEGÍTENEK ezt helyrekalapálni.
Egy törődő, okos, értelmes és JÓ anya azonnal megérti, amit írtam. :)
Hellinger-féle családállítás?.. SVT?
Ezeket próbáld!
Tehát egy pszichiáter azt mondja, hogy el a gyerekkel a családból, intézetbe. Miért mondhatta ezt?
A gyerek mindenkit fenyegetett tesóit, engem a ngyamamát, osztálytársakat. Késsel. Egyébként már ott van. És mint mondtam, még csak nem is nyíltan. Életveszély... És még ez is csak a felszín, még ennél is voltak súlyosabbak, fél év alatt romlott idáig az állapot. Sok beszélgetésen túl vagyunk, elfogytak a szavak, a hatásom.
Nagyon jól mondta az előző, nem az apával kell megküzdenem hanem társadalommal, mert ezeket az ember takargatja is. Van mikor már a saját védelmében sem tudja..és a család védelmében meg neki kell mennie,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!