Akik már különköltöztek a szüleiktől, azok hányszor beszélnek velük egy nap?
Nagyon szeretem a szüleimet,4 éve költöztem el,azóta a párommal élek,már van egy kislányunk is.Naponta 3x beszélek anyukámmal telefonon.Ilyenkor elmesélem hogy telt a napom addig,mit tervezek a hétre,hogy van a lányunk stb,és ő is mesél mi újság otthon.
Ez szerintetek is sok?Mert a férjem szerint felesleges ennyiszer beszélnünk.Heti 1x találkozunk is személyesen.
Na tisztázzunk akkor pár dolgot!
Egyesekkel nagyon elszaladt a ló! Feltettem egy ártalmatlan kérdést,és olyan degradáló és lekezelö válaszokat kaptam,hogy csak néztem!
Fogalmam sincs hol olvastátok azt,hogy nem beszélem meg a dolgokat a férjemmel,csak anyámmal?? Én ilyet nem írtam! Azt sem,hogy egész nap a telefonon csüngök! Reggel,délben,este 5 perc,az összesen 15,a nap többi részét a férjemmel és a lányommal aktívan töltjük el!
Nem hülyeségekröl beszélek anyával,és nem is pletykálkodunk!
Megbeszéljük mi ujsag a nagyival,aki már 90 éves,hogy megy a suli az öcsémnek,aki még otthon él,hogy halad a ház felújítása otthon,mi ujsag a férjem munkahelyén,vagy hogy épp beteg a lanyunk és mit javasolt az orvos stb...
Szóval nem egy üres agyú,tudatlan,semmit nem csinálok egész nap tipusú nö és anyuka vagyok!!
A férjemnek pedig esze ágába sincs elhagyni! Boldog és kiegyensúlyozott a házasságunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!