Akik már különköltöztek a szüleiktől, azok hányszor beszélnek velük egy nap?
Nagyon szeretem a szüleimet,4 éve költöztem el,azóta a párommal élek,már van egy kislányunk is.Naponta 3x beszélek anyukámmal telefonon.Ilyenkor elmesélem hogy telt a napom addig,mit tervezek a hétre,hogy van a lányunk stb,és ő is mesél mi újság otthon.
Ez szerintetek is sok?Mert a férjem szerint felesleges ennyiszer beszélnünk.Heti 1x találkozunk is személyesen.
Jól letámadtak, de szerintem nincs ezzel semmi gond. Nagyon sokan vannak ilyen kapcsolatban az anyjukkal, ettől még normálisan tudnak élni.
Én tíz éve költöztem el. Eleinte gyakrabban beszéltünk és hetente-kéthetente találkoztunk, ma már csak kb. heti 1-2 alkalommal beszélünk, azt is gmail vagy facebook chaten, és 2-3 havonta találkozunk. De nem feltétlen csak ez lehet normális.
Apukám például két perc sétára lakik az anyukájától, minden nap átmegy hozzá egy félórára, de ha valami van, napi többször is telefonálnak. Erről se gondolom, hogy ne lenne normális. És amit ti csináltok, arról se. Ha nektek így jó, tegyétek. Valahol kicsit talán még irigylem is a dolgot, jó lenne, ha sokat tudnék beszélgetni anyukámmal :(
4 éve költöztem el. Heti 1x megyek haza 1 napra. Naponta, két naponta beszélek a tesómmal (ő még otthon lakik) facebookon. Most készül az érettségire, kicsit bátorítani kell... :) Anya és apa is ott vannak ilyenkor gondolom, legalább egy kicsit, mert mindig tudják mi van velem.
Telefonálni csak akkor telefonálok, ha valami nagy dolog történt vagy sürgősen meg kell tudnom valami adatot ami otthon van még. Ők is csak akkor telefonálnak, ha valami történt (megszületett az unokatesóm, utoljára ezt telefonálták.), jött levelem fontos feladótól, hogy elküldjék-e vagy majd ha megyek ráér, vagy felolvassa-e nekem..
De azért nem hív fel senki senkit, hogy mit főztél, hogy aludtál, milyen színű zokni van rajtad... Szerintem ez már beteges.
Köszönöm a sok választ,de egy kicsit elkanyarodtunk a lényegtől.Elég sok mindent félreértettetek.
Nagyon jó a kapcsolatom a férjemmel,ugyan úgy megbeszélek vele is mindent,mint anyukámmal.Nem megy a kapcsolatunk rovására.Rendesen vezetem itthon a háztartást,mosok,főzök,takarítok,gyereket nevelek semmire sem lehet panasz!
Érdekes,hogy van aki betegesnek gondolja ezt!De miért??Mert beszélek vele egy nap 3x is??Mégis csak a saját anyám,már miért ne beszélhetnék vele ennyit??!!
Nekem,nekünk így jó,és ez a lényeg. :)
Minek tetted fel a kérdést, ha nem érdekelnek a válaszok? :)
kb. 30 válaszadóból úgy 28 betegesnek/túlzónak találta a magatartásodat. Szerinted ez nem elgondolkodtató?
Amíg otthon vagy egyedül a gyerekkel, érthető persze, hogy unatkozol, hiányzik a társaság kicsit. De amikor visszamész dolgozni? Akkor a munka után fennmaradó 4-5 órátokban is anyukádat hívogatod napi 3x, vagy hogy van ez?
Azért írtuk többen is, hogy beteges, mert te egyáltalán nem szakadtál le a szüleidről. Neked az az első, hogy anyukádnak beszámolj. Neked anyukád az első, aki eszedbejut, holott gyereked, férjed, saját családod van.
Hol írtam azt,hogy nem érdekelnek a válaszok? :)
Amugy míg dolgoztam is felhívtam anyát reggel,aztán délután,meg este.Akkor is meg volt a napi 3 .
És nem anyukám az első,hanem a lányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!