Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik már különköltöztek a...

Akik már különköltöztek a szüleiktől, azok hányszor beszélnek velük egy nap?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a szüleimet,4 éve költöztem el,azóta a párommal élek,már van egy kislányunk is.Naponta 3x beszélek anyukámmal telefonon.Ilyenkor elmesélem hogy telt a napom addig,mit tervezek a hétre,hogy van a lányunk stb,és ő is mesél mi újság otthon.

Ez szerintetek is sok?Mert a férjem szerint felesleges ennyiszer beszélnünk.Heti 1x találkozunk is személyesen.

2014. ápr. 11. 23:17
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:
jav:külön költöztek
2014. ápr. 11. 23:18
 2/53 anonim ***** válasza:
79%
Én 2 háznyira költöztem tőlük. Napi minimum 1x találkozunk, de ha nem akkor felhívnak.. Ha 1 napig nem beszélünk, már másnap reggel jön a telefon, hogy valami baj történt vagy haragszom rájuk? :D
2014. ápr. 11. 23:20
 3/53 anonim ***** válasza:
85%

Hát szerintem sok. Ha mondjuk otthon vagy kisgyerekkel gyeden, akkor érthető hogy hiányzik a társaság és beszélhetnéked van.

De nekem pl. amikor 5-6 között hazaérek az irodából marhára nincs kedvem még a szüleimnek is elmesélni, mit csináltam egész nap, bőven elég a férjemmel megvitatnom. Egyszerűen nincs erre igényem!

Nagyon jó édesanyámmal és édesapámmal is a kapcsolatom, valamint a testvéremmel is, de nekem a napi többszöri beszélgetés az ilyen ránövés szintű. Heti 2-3x beszélünk, szerintem ez egy egészséges mennyiség, a férjem is kb. ennyit beszél a saját szüleivel.

Őszintén szólva nekem is bökné a csőrömet ha napi 3x az anyukájával karattyolna abban a 4-5 órában amit munka után együtt tudunk tölteni.

2014. ápr. 11. 23:31
 4/53 anonim ***** válasza:
65%

Én 7 éve költöztem el otthonról és kb. 2 hetente beszélek anyukámmal, havonta szoktunk találkozni. Ki vagyok én, hogy megítéljem, mi a sok? Én tuti nem tudnék naponta beszélni anyukámmal, mert ugyan miről? Meg minek? Most tényleg. Minden nap dolgozom, ő is. Ugyan mi történik egy nap, ami annyira érdekes, hogy 3x is beszéljetek??? Az apróbb dolgokat meg evidens, hogy a párommal beszélem meg. Érdekes, hogy a párom anyukájával egy városban lakunk, de őt még az enyémnél is ritkábban látjuk, és a párom sosem beszél vele telefonon, max mikor megbeszélik, mikor megyünk át.

Szóval nem tudom elképzelni, mit beszéltek ennyit, de ha nektek így jó, és a párod is el tudja viselni, ámen.

2014. ápr. 11. 23:33
 5/53 anonim ***** válasza:
81%
Ha neked és nekik nem sok, akkor kit érdekel?
2014. ápr. 11. 23:41
 6/53 A kérdező kommentje:

Nekem nem sok,és nekik se.Ha én nem hívnám,akkor anya hívna. :D

A férjem is elfogadja ezt,csak feleslegesnek érzi.

Nagyon anyás vagyok,lehet az is a gond.

Ja és hogy miről tudunk beszélni?Mindenről.

Családról,gyerekről,munkáról,cipőről,ruháról,a tesóimról,apáról,férjemről,anyósékról,tényleg mindig van valami,amit el kell mondjak neki,és akkor hívom is egyből.

De így volt ez mindig,amikor dolgoztam 8-12 órát,akkor is felhívtam őt.

De úgy látom,tényleg sok ez :D

2014. ápr. 11. 23:49
 7/53 anonim ***** válasza:
76%

Egy ket hetente brszelunk smsben, vagy mailben. Kb havi egyszer skypeolunk. 3-4 havonta talalkozunk.

Es meg igy is mindent meg tudunk beszelni. Elkepzelni nem tudom h mit beszeltek minden nap.

2014. ápr. 12. 00:10
 8/53 anonim válasza:
55%
Szio! Ez érdekes kérdés! Az, hogy sok vagy nem sok, azt valahol mélyen belül te érzed! Valószínűleg nem véletlenül tetted fel a kérdést sem! Ebben nem mástól kell a választ várni, hanem magadtól! Az viszont fontos, hogy a szülőktől el kell tudni szakadni! Le kell válni érzelmileg! Onnantól kezdve mindegy, hogy hányszor beszéltek! Mondjuk mivel kérdezed a napi három az határozottan sok!
2014. ápr. 12. 00:19
 9/53 anonim ***** válasza:
69%
2007-ben koltoztem ki az Egyesult Allamokba, havonta 2-3x skyepolunk 1 orat, evente egyszer hazalatogatok.
2014. ápr. 12. 00:29
 10/53 A kérdező kommentje:

Évente 1?? Uristen,én azt el se tudnám képzelni!

Ha heti 1x nem látom öket,már elszomorodom.

Lehet tényleg tulságosan kötõdöm még hozzájuk...

2014. ápr. 12. 00:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!