Akik már különköltöztek a szüleiktől, azok hányszor beszélnek velük egy nap?
Nagyon szeretem a szüleimet,4 éve költöztem el,azóta a párommal élek,már van egy kislányunk is.Naponta 3x beszélek anyukámmal telefonon.Ilyenkor elmesélem hogy telt a napom addig,mit tervezek a hétre,hogy van a lányunk stb,és ő is mesél mi újság otthon.
Ez szerintetek is sok?Mert a férjem szerint felesleges ennyiszer beszélnünk.Heti 1x találkozunk is személyesen.
Hát szerintem sok. Ha mondjuk otthon vagy kisgyerekkel gyeden, akkor érthető hogy hiányzik a társaság és beszélhetnéked van.
De nekem pl. amikor 5-6 között hazaérek az irodából marhára nincs kedvem még a szüleimnek is elmesélni, mit csináltam egész nap, bőven elég a férjemmel megvitatnom. Egyszerűen nincs erre igényem!
Nagyon jó édesanyámmal és édesapámmal is a kapcsolatom, valamint a testvéremmel is, de nekem a napi többszöri beszélgetés az ilyen ránövés szintű. Heti 2-3x beszélünk, szerintem ez egy egészséges mennyiség, a férjem is kb. ennyit beszél a saját szüleivel.
Őszintén szólva nekem is bökné a csőrömet ha napi 3x az anyukájával karattyolna abban a 4-5 órában amit munka után együtt tudunk tölteni.
Én 7 éve költöztem el otthonról és kb. 2 hetente beszélek anyukámmal, havonta szoktunk találkozni. Ki vagyok én, hogy megítéljem, mi a sok? Én tuti nem tudnék naponta beszélni anyukámmal, mert ugyan miről? Meg minek? Most tényleg. Minden nap dolgozom, ő is. Ugyan mi történik egy nap, ami annyira érdekes, hogy 3x is beszéljetek??? Az apróbb dolgokat meg evidens, hogy a párommal beszélem meg. Érdekes, hogy a párom anyukájával egy városban lakunk, de őt még az enyémnél is ritkábban látjuk, és a párom sosem beszél vele telefonon, max mikor megbeszélik, mikor megyünk át.
Szóval nem tudom elképzelni, mit beszéltek ennyit, de ha nektek így jó, és a párod is el tudja viselni, ámen.
Nekem nem sok,és nekik se.Ha én nem hívnám,akkor anya hívna. :D
A férjem is elfogadja ezt,csak feleslegesnek érzi.
Nagyon anyás vagyok,lehet az is a gond.
Ja és hogy miről tudunk beszélni?Mindenről.
Családról,gyerekről,munkáról,cipőről,ruháról,a tesóimról,apáról,férjemről,anyósékról,tényleg mindig van valami,amit el kell mondjak neki,és akkor hívom is egyből.
De így volt ez mindig,amikor dolgoztam 8-12 órát,akkor is felhívtam őt.
De úgy látom,tényleg sok ez :D
Egy ket hetente brszelunk smsben, vagy mailben. Kb havi egyszer skypeolunk. 3-4 havonta talalkozunk.
Es meg igy is mindent meg tudunk beszelni. Elkepzelni nem tudom h mit beszeltek minden nap.
Évente 1?? Uristen,én azt el se tudnám képzelni!
Ha heti 1x nem látom öket,már elszomorodom.
Lehet tényleg tulságosan kötõdöm még hozzájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!