Akik már különköltöztek a szüleiktől, azok hányszor
beszélnek velük egy nap?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a szüleimet,4 éve költöztem el,azóta a párommal élek,már van egy kislányunk is.Naponta 3x beszélek anyukámmal telefonon.Ilyenkor elmesélem hogy telt a napom addig,mit tervezek a hétre,hogy van a lányunk stb,és ő is mesél mi újság otthon.
Ez szerintetek is sok?Mert a férjem szerint felesleges ennyiszer beszélnünk.Heti 1x találkozunk is személyesen.
Napi 3x? :D Én akkor beszélek velük, ha van valami konkrét dolog, pl. jönnek ide, vagy valami kell. Beszélek velük személyesen amikor megyek hozzájuk kb. 2 havonta.
2014. ápr. 12. 18:07
32/53 anonim válasza:
Kérdező ne haragudj neked kár volt férjhez menned, gyermeket szülnöd Te 50 évesen is anyucika pici kislánya maradsz. Ha neked ez természetes csak sajnálni tudlak. Szívesen írnék neked naponta ötször is de sajnos nem érek rá és azaz igazság valós mondanivalóm sem lenne. Ha érted mire célzok...
2014. ápr. 12. 18:33
33/53 anonim válasza:
Előre látom,hogy durván lefogtok pontozni,de mindegy.
A kérdésre válaszolva: heti kb. 2-3 alkalommal telefonálok,heti 1 találkozás.
De nektek miért fáj az,hogy jó a kapcsolata az anyjával? Mi jogon mondjátok azt,hogy nem normális? Az a nő nevelte fel. Biztos vagyok benne,hogy a ti életetekben vannak ennél 100-szor durvább dolgok,ami szerintem lenne beteges,de ez nagyon nem az. Értem én,hogy nem vagyunk egyformák,ti másként álltok ehhez,de azért ne essünk túlzásba. Ha már többen kérdeztétek,hogy miről beszél ennyit,akkor én is kérdezhetném: ti miről beszéltek a férjetekkel?
Lehet lepontozni
2014. ápr. 12. 20:14
34/53 anonim válasza:
A jó kapcsolat nem azon múlik,hogy napi 3x megbeszélik a táskatrendeket, ez csak szimpla pletyka.
2014. ápr. 12. 20:16
35/53 anonim válasza:
Reggel felhívtad már anyukádat hogy sikerült egyedül megtörölni a fenekedet?
2014. ápr. 13. 09:21
36/53 anonim válasza:
Persze tudom itt csak az a jó válasz hogy le se tedd egéssznap azt a ki...szott telefont:
2014. ápr. 13. 09:22
37/53 anonim válasza:
Ha van egy kis időd abból fecsérelsz a férjedre meg a gyerekedre? Vagy csak az a fontos hogy anyukáddal megbeszéld hogy az elmúlt félórában nem terjed-e valami új pletyka a faluban?
2014. ápr. 13. 09:25
38/53 anonim válasza:
Akik szerint ez a normális! Hát inkább nem mondok semmit...
2014. ápr. 13. 09:26
39/53 anonim válasza:
"Ha már többen kérdeztétek,hogy miről beszél ennyit,akkor én is kérdezhetném: ti miről beszéltek a férjetekkel? "
Hát valószínűleg nem a napi falusi pletykáról, mint te az édesanyáddal.
2014. ápr. 13. 11:54
40/53 A kérdező kommentje:
Nem faluba élek,hanem nagyvárosban és nem pletykálkodunk,hanem beszélgetünk,a kettő közt nagy különbség van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!