Azoknak, akik nem örököltek és pénzt sem kaptak a szüleiktől saját lakásra hogyan tettetek szert saját ingatlanra?
Kétségbe vagyok esve,semmi kilátás.
Albérletben élünk,jól elvagyunk,nem is bánom,de azért jó lenne az a tudat,hogy idővel tudunk venni saját lakást. :(
Mi csak úgy tudnánk venni lakást ha kimennénk külföldre dolgozni. De lehet, hogy úgy alakul, hogy öröklünk egyet. Bár nem biztos.
Nagyon elkeserítő a helyzet, mi is albiban vagyunk. Olyan érzés mintha az ablakon szórnám a pénzt.
Több lehetőséged van.
Külföldi munka!
-Szerintem tedd azt hogy elköltöztök közel az osztrák-magyar határhoz mondjuk Szentgotthárdra vagy Sopronba és onnan kijártok dolgozni Ausztriába és a fizetéseteket itthon hasznosítjátok , pár év alatt összejön elég pénz hogy tudjatok valamit kezdeni.
-A másik lehetőség hogy ki is költöztök külföldre és összeszeditek magatokat.
Szerintem az első lehetőség a legkézenfekvőbb és legegyszerűbb.
utolsó akkor micsoda?
albérletbe korlátozva van a helyzet,bármikor kirúghat a főbérlő még ha jól is fizetsz mert mondjuk el akarja adni a lakást! Be vagy korlátozva hogy hány állatod lehet, felújításra szorulna a konyha de nem teszed meg mert nem a tied! Ezek elég nagy gondok számomra,főleg hogy rohadtul unom a panellakásokat,annyira vágyok egy kertes házra hogy eszméletlen!
És én se tudom mikor lesz valaha is álomból valóság!
Most se lett 5ös a lottón:))
Lehet egy életen keresztül sóvárogni.
Csak nem érdemes.
Ma Magyarországon a saját ingatlan majdhogynem röghöz köt. Borzasztó nehéz most az eladás és a bérbe adás is, és ez még jópár évig így is fog maradni, szóval...
Nem érdemes sóvárgással tölteni az életet. Ha nekem pénzem volna, majdhogynem biztos, hogy nem ingatlanba fektetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!