Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azoknak, akik nem örököltek...

Azoknak, akik nem örököltek és pénzt sem kaptak a szüleiktől saját lakásra hogyan tettetek szert saját ingatlanra?

Figyelt kérdés

Kétségbe vagyok esve,semmi kilátás.

Albérletben élünk,jól elvagyunk,nem is bánom,de azért jó lenne az a tudat,hogy idővel tudunk venni saját lakást. :(

2012. máj. 26. 21:01
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Mi nem vállaltunk addig gyereket, amíg meg nem lett a saját lakás. Gyerek nélkül viszonylag jó feltételekkel kaptunk hitelt, amit fizetni is bírunk. Önerőt is tudtunk gyűjtögetni. De a francnak sem volt kedve albérletbe szülni, h a tulaj bármelyik nap kirakjon kisgyerekkel az utcára (ez vidék, itt senki sem ad rendes szerződést, hogy perelni lehessen, na meg ha adna, akkora bérleti díjat kérne, hogy nem tudnám kifizetni) én meg járjak napokig-hetekig lakás után, tudva, h kisgyerekkel mindenki elhajt. A hitelt 15 évig fogom fizetni, utána vagy még hamarabb a lakás az enyém lesz, a gyerekem megörökli. Az albi 40 év után se lesz a tied, csak nézheted, hogy a tulaj már megint vett egy új lakást abból, amit te neki fizettél.
2013. márc. 31. 18:20
 32/32 anonim ***** válasza:

30-as

Amikor mi vettük fel a hitelt 2 éve, akkor csak a férjemnek volt munkája, és nettó 160.000 fizetése. 20 % önerőnk volt. jó feltételekkel kaptunk hitelt. Amint írtam, még nem volt gyerek. Rengeteget számított.

2013. márc. 31. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!