Más is érzi úgy, hogy nem tetszik a saját párjának? Vagy mással is ezt éreztetik otthon?
Az én páromnak az amolyan "tenyeres-talpas" típusú lányok tetszenek. enyhén molett, alacsony, holdvilágképű arc, meg ilyesmi:
én totál nem ez vagyok.
de szépnek és csinosnak érzem magam és másoktól is ezt érzem.
de a saját párom legutóbb pl "Elienhez" -nemtom helyesen írtam e le-, hasonlított.
és mindig el van alélva a fentebbi típusú, mondhatni teljesen átlagos, semmilyen nőktől.
jogosan érzem azt, hogy minek van velem???
mással is van ilyen? hogyan kezeli? vagy más poénra veszi? én vagyok a kisebbségi komlexusos? vagy???
Nincs ilyen.Sosem volt.Ilyen viccelődő férfiakat én elkerülöm. Én valahogy egyrészt mindig tudtam magamról, hogy két kezét összeteheti az illető, hogy ilyen jó nője lehet mint én, másrészt ez éreztetve is volt velem mindig is :)
Kérdező talán nem a megfelelő ember mellett vagy.
"férfiaknál megmaradt a régi ösztön nagyrészt, az ilyen típusút tartják termékenynek... "
akkor miért jön össze a "nyeglével"???
legyen kit gúnyolni?
3 éve vagyunk együtt elvileg komoly kapcsolat kellene, hogy legyen
az elején csak óvatosan kérdezgetett
most meg a legkedvesebb bókja is ilyen:
jé, tényleg hasonlítasz Uma Thurman-re csak ő szebb he he
és pont azért linkeltem Vecát, mert rá ki is mondta olyan kis kedves csengő hangon, hogy "tetszik az arca"
folyamatosan padlót fogok mellette :(
a nők java része így néz ki :(
a páromnak tetszik a nők java része, csak én nem :(
akárhol vagyunk, kiszúr magának egy ilyet és nézi, meg keresi a tekintetét.
minek vagyok én neki?
vagy hogy tegyem ezen magam túl?
Hát nem tudom, nálunk pont fordítva van. Páromnak a vékonykák, alacsonyak jönnek be. Se nem olyan vékony, se nem alacsony nem vagyok. Namármost, a magasságomon nem tudok változtatni. Nem vagyok kövér sem, de a terhesség óta szedtem magamra egy kicsit, és bevallom őszintén, iszonyúan jól érzem magam így! Ő közölte, hogy kicsit kövér vagyok, és fogyjak, én meg a fejéhez vágtam, hogy ha nem szeret így, akkor ne szeressen sehogy.
Kiderült, hogy szeret így is, de az abszolút ideálja a 15 kilóval kevesebb énem volt. Végül megállapodtunk abban, hogy leadok 7 kilót, és maradhat a többi rajtam. Azóta csak zsömlének hív, és továbbra is nagyon szeret.
Szeressen úgy, ahogy vagy! Vagy szedj magadra 5 kilót, hátha úgy jobban tetszel majd neki. 5 kiló amúgy sem sok, annyi kis felesleg mindenkinek jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!