Más is érzi úgy, hogy nem tetszik a saját párjának? Vagy mással is ezt éreztetik otthon?
Az én páromnak az amolyan "tenyeres-talpas" típusú lányok tetszenek. enyhén molett, alacsony, holdvilágképű arc, meg ilyesmi:
én totál nem ez vagyok.
de szépnek és csinosnak érzem magam és másoktól is ezt érzem.
de a saját párom legutóbb pl "Elienhez" -nemtom helyesen írtam e le-, hasonlított.
és mindig el van alélva a fentebbi típusú, mondhatni teljesen átlagos, semmilyen nőktől.
jogosan érzem azt, hogy minek van velem???
mással is van ilyen? hogyan kezeli? vagy más poénra veszi? én vagyok a kisebbségi komlexusos? vagy???
féltékeny? nem akar elveszíteni? Akkor nem alázni kellene, hanem kedveskedni.
A meg, hogy rosszul van, hogy rádnéz más pasi? Ez orvosi eset. Akkor apácának kellene öltöznöd, hogy ne legyen féltékeny? A hiba benne van. Majd rájössz, lehet pár év múlva, hogy kár volt az elpocsékolt évekért. Szerintem egy kapcsolat akkor jó, ha a felek jól érzik magukat benne. Csak a szerelem nem elég.
Érdekes, a férjem nem féltékeny akkor sem, ha kimutatja más pasi, hogy tetszem neki. Sőt, örül, hogy adok magamra, és meg is bízik bennem.
Barátnőm ugyanebben szenved. Hiába mondjuk többen is, hogy nem éri meg benne maradni ebben a kapcsolatban, van, aki tapasztalatból beszél, akkor nem hallgat ránk. Másik kolléganő most már csak a két gyereke miatt marad ott a férjével, és gyakorlatilag majdnem csadorban járatja a pasas, annyira féltékeny rá. Óránként hívogatja, ha nem veszi fel, mert a főnök ott áll, akkor meg le van b*va, hogy biztosan akkor dugott félre, stb.
Te tudod, mit csinálsz. A szerelem múlandó, és nem marad belőle, csak amit kialakítotok. Ha enyomást alakítotok ki, mert TE HAGYOD, hogy elnyomjon, hát akkor ne panaszkodj majd pár év múlva ugyanitt. Tied a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!