Rasszisták a szüleim?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. A szüleim sosem tolerálták kifejezetten a "nem fehéreket", és mostanában ez egyreinkább zavar, mert a barátom ázsiai származású, de nem merem bemutatni a szüleimnek. Nem attól félek, hogy szemtől szembe mit mondanának neki, azért annyira nem sülyos az eset, sokkal inkább attól, hogy nekem mit kéne végighallgatnom a találkozás után. Mit tegyek? Légyszi segítsetek!

2014. ápr. 5. 20:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
nagyon szívesen :)
2014. máj. 11. 22:10
 42/43 anonim ***** válasza:

Nem tom, hol élsz, de én Pesten, belvárosban, és rengeteg "nem fehér van". Kit érdekel, amíg viselkednek.

AZ ázsiaiak pedig aranyosak.

2014. máj. 11. 22:17
 43/43 A kérdező kommentje:
Igen, pesti vagyok. :) És igen, az ázsiaiak tényleg cukik. Ráadásul a szüleim tök normálisan fogadták a barátomat :) Köszönöm mindenkinek, aki támogatott :)
2014. máj. 18. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!