Rasszisták a szüleim?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. A szüleim sosem tolerálták kifejezetten a "nem fehéreket", és mostanában ez egyreinkább zavar, mert a barátom ázsiai származású, de nem merem bemutatni a szüleimnek. Nem attól félek, hogy szemtől szembe mit mondanának neki, azért annyira nem sülyos az eset, sokkal inkább attól, hogy nekem mit kéne végighallgatnom a találkozás után. Mit tegyek? Légyszi segítsetek!

2014. ápr. 5. 20:15
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
83%
Honnan tudod h az azsia szarmazasssal szemben is eloiteleteik vannak? Lehet csak a ciganyokat utaljak. Ami ertheto...
2014. ápr. 5. 20:43
 12/43 anonim ***** válasza:
74%

Szia :)

Mond meg nekik hogy a "feherek" kozott is vannak szemetek es normalisak nem az iteli meg az embert hogy milyen szinu a bore..

Az en volegenyem is barna boru ( Kurd szarmazasu,hasonlit a torokre..) es nagyon rendes oda ado felto nagyon jo ember.. a ciganyok kozott is van rendes es normalis ;)

Nem minden ember egyforma... sem a szinen sem a vallason nem mulik hogy milyen az ember.. es gondoljanak csak bele:) a feketeknek meg a feherek nem jok.... ( mar akinek..)

2014. ápr. 5. 20:44
 13/43 anonim ***** válasza:
88%

Kicsi lány, szerintem nagyobb gond a 16 éves korod, mint az ázsiai srác.

Én ismerek többet közülük, aranyosak, kedvesek, szorgosak, itt tanulnak egyetemen. Többen már dolgoznak is Bp., mint orvos.

Szerintem ez nem rasszizmus, "fehér" fiútól is ugyan így óvnának :)

2014. ápr. 5. 20:56
 14/43 anonim ***** válasza:
54%
Én se díjaznám, ha a gyerekem ázsiaival állna össze. Nem a bőrszín miatt, hanem a kulturális különbségek miatt. Szerintem jobb, ha megmarad mindenki a maga "fajtájánál": az ázsiai az ázsiainál, a magyar a magyarnál, a fekete a feketénél. Már csak a gyerekek érdekében is, eddig az ismerőseim körében nem sok jó tapasztalatot hallottam az ilyen házasságok és a gyermeknevelés terén. De egy 16 éves tini kapcsolata esetében azért nem hiszem, hogy érdemes lenne ilyen messzire előrenézni... :))
2014. ápr. 5. 21:09
 15/43 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy nem csak a cigányokkal szemben éreznek így, hogy eléggé hangoztatják előttem az ilyesfajta véleményüket. Nem az a baj, hogy féltenének tőle, addig el sem jutna a gondolatmenetük, mert leragadnának a bőrszínénél. És nem látom be, mi köze két gimnaztista kapcsolatának a gyerekneveléshez, de nem baj. Azért mindenkinek köszönöm a válaszokat. :)
2014. ápr. 5. 21:13
 16/43 A kérdező kommentje:
Ja és lemaradt, hogy ne szólíts kicsilánynak, mert az idegesít. Köszi :)
2014. ápr. 5. 21:14
 17/43 anonim ***** válasza:
16%
A kislány jobban tetszene? :)
2014. ápr. 5. 21:22
 18/43 anonim ***** válasza:
28%

Brúszlit sem szerették Linda szülei.

Amúgy miért pont ázsiai? Azoknak a szemük is ferdén áll.

2014. ápr. 5. 21:28
 19/43 anonim ***** válasza:
70%
Na jó a utolsó válaszíró elég nagy butaságot írt remélem nem gondolta komolyan mert ha igen kérlek holnap ne szavazz.
2014. ápr. 5. 21:30
 20/43 A kérdező kommentje:
Az utolsó előtti kérem adja meg a címét, ha meri. Esküszöm odamegyek, és addig verem, amig az ő szeme nem áll majd jól. >:-(
2014. ápr. 5. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!