Rasszisták a szüleim?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. A szüleim sosem tolerálták kifejezetten a "nem fehéreket", és mostanában ez egyreinkább zavar, mert a barátom ázsiai származású, de nem merem bemutatni a szüleimnek. Nem attól félek, hogy szemtől szembe mit mondanának neki, azért annyira nem sülyos az eset, sokkal inkább attól, hogy nekem mit kéne végighallgatnom a találkozás után. Mit tegyek? Légyszi segítsetek!

2014. ápr. 5. 20:15
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
74%
Rendes srác a barátod? Mert ha igen, akkor a szüleidnek szerintem nem lehet ellene kifogásuk. Szóval szerintem, ha becsületes a párod, akkor nyugodtan bemutathatod.
2014. ápr. 5. 20:24
 2/43 anonim ***** válasza:
86%
Ha cigány lenne, érthető. De az ázsiaiakkal nincs semmi gáz. Érvelj ezzel.
2014. ápr. 5. 20:26
 3/43 A kérdező kommentje:
Igen, rendes srác: okos is és kedves is, de nem tudom anyumékat ez mennyire hatná meg... :(
2014. ápr. 5. 20:26
 4/43 anonim ***** válasza:
88%
Nincs könnyű dolgod, ha azt el tudod érni, hogy a barátoddal kicsit jobban megismerkedjenek, és a barátod rendes, valószínűleg az, akkor majd belátják a szüleid is, hogy lehet, tévedtek az elméletükkel kapcsolatban.
2014. ápr. 5. 20:27
 5/43 A kérdező kommentje:
A szüleimnek mindegy, hogy cigány, fekete vagy ázsiai. Ha nem fehér, már nem szeretik. :(
2014. ápr. 5. 20:27
 6/43 anonim ***** válasza:
41%

Sokat olvastam/hallotm olyanokról,hogy a lány azért nem merte bemutettni a barátját mert ő cigány származású volt és egyik esetben pedig azért mert a apja lopásért, és más büncselekményben való részvételért a börtönben űl ezért félt a lány,úgy mondta el a szülöknek,hogy a srác gazdag és ő egyedül még nem követett el büncselekményt és csak pár hónapot ült börtönben.

Te esetedben viszont együtt kellene a pároddal és a szüleivel elmenni úgy nem szolnának semmit.

2014. ápr. 5. 20:28
 7/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen optimisták vagytok :) Majd próbálkozom, remélem, igazatok lesz :)
2014. ápr. 5. 20:29
 8/43 A kérdező kommentje:
Amúgy az utolsó választ nem teljesen értem... Hogy adta be a csaj a szüleinek a dolgot?
2014. ápr. 5. 20:31
 9/43 anonim ***** válasza:
45%

Jaj bocsi...

Úgy,hogy csak pár hónapot ült börtönben és azért nem kell elítélni de pár hét múlva elváltak utjai mert a csaj már unalmas volt a srác szerint

2014. ápr. 5. 20:33
 10/43 A kérdező kommentje:
Nekem ez továbbra is magas, de a rám vonatkozó részt azért nagyon köszönöm. :D
2014. ápr. 5. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!