Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan vádolom anyámat?

Jogosan vádolom anyámat?

Figyelt kérdés
Anyámmal elég jól megvagyunk de valahogy mindig arra gondolok hogy,túl engedékeny volt velem és részben az ő hibája amiért 17 évesen férjhez mentem.Most több év elteltével mivel én is szülő vagyok teljesen másképpen látom a múltat mint akkor gyerekként.Anyám nem szólt bele hogy,16 évesen haza vittem a barátom aki aztán teherbe ejtett és elhozott otthonról.Szigorúbnak kelett volna lennie velem és talán nem alakult volna ilyen irányba az életem.Persze nem panaszkodom mert tök rendesen élünk a férjem dolgozik és szeret minket.De ha belegondolok a két kislányom jövőjébe hát tiszta erőmből azon akarok lenni hogy,végezzenek sulit és éljék az életüket szórakozzanak és majd csak utána tervezzenek családot.Nem akarom ezt teljesen anyámra fogni mert ezt én választottam túl buta voltam és vakmerő.Minden esetre szerencsére boldogok vagyunk de ez a múlt sajnos örökké megbélyegez.Most befejezem a sulit és remélhetőleg lesz munkám.Szerintetek mondjam el neki és akkor végre tovább léphetek?Köszi a válaszokat előre...
2014. febr. 27. 16:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne őt hibáztasd a saját döntéseidért, elég nagy voltál már.
2014. febr. 27. 18:54
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért megvizsgálnám a dolgot a másik oldalról is. Anyád vajon nem csalódott, hogy szült egy gyereket, azért, hogy már 16 évesen felcsinálják, és gyereklányként szüljön és menjen férjhez? Mert azért ez is eléggé kiábrándító...
2014. febr. 27. 18:56
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, azért a szülő kudarca, hogy nem sikerült átadnia a gyereknek a párkapcsolati kultúrát, és az életkornak megfelelő lépéseket, és már 16 évesen nemi életet élt a kislány.... A szülő hibája, hogy nem tanította meg neki, hogy 16 évesen még túl fiatal, a lány viszont nem gondolkodott, nem védekezett.
2014. febr. 27. 19:40
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Ja anyád miatt csináltak fel 16 évesen? Talán ő tartott pisztolyt a srác fejéhez, hogy dugjon meg, és egyikőtöknek se legyen annyi esze hogy védekezzetek?

Ne anyádat okold, mert h.lye voltál!

2014. febr. 27. 20:38
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyukám is engedékeny volt, 14 évesen már együtt aludtam az első barátommal, alkoholt is ihattam, bulizhattam, stb., és mégsem lettem terhes... Ez CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG a TI hibátok volt, mert védekezni kellett volna, meg GONDOLKODNI. A gyerek vállalása, az esküvő és az elköltözés pedig szintén csakis a TI döntésetek volt. Ha anyukád kiveri a balhét és eltilt tőle, akkor az lett volna a bajod, de ettől még ugyanúgy megcsináltad volna ezeket. Úgyhogy ne hárítsd rá a felelősséget, erről csak ti tehettetek. Ha meg jobb életet akarsz a gyerekeidnek, akkor világosítsd fel őket, hogy hogyan kell megfelelően védekezni.
2014. febr. 27. 21:58
 26/26 anonim ***** válasza:
97%
Nekem általában furcsa, ha valaki amiatt panaszkodik, hogy túlbecsülték, túl komolyan vették.
2014. febr. 27. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!