Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akadtak ki a szüleim...

Jogosan akadtak ki a szüleim azért, mert nem szeretnék táncolni a szalagavatón?

Figyelt kérdés
Jövőre lesz még csak de már szinte mindenkinek van párja és erről megy a duma egész nap. Én már régen eldöntöttem hogy nem szeretnék táncolni, tudom hogy nem érezném jól magam és nem akarok olyan ruhát felvenni. A szüleim ezen teljesen kiakadtak, szerintük "kötelező" keringőzni és ilyen nincs, hogy én nem akarok. Hogyan értessem meg velük hogy nem kötelező, és ezért nem is vagyok hajlandó táncolni?
2014. jan. 5. 12:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, nem kell mindenkinek keringőzni. Mondd el, hogy nem kötelező, ezért te azt választottad, hogy nem táncolsz, mivel szeretnéd magad jól érezni azon a napon, és ha táncolnál, akkor az neked nem lenne jó, nem vágysz rá.
2014. jan. 5. 12:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem táncoltam, nálunk nem volt gond belőle.

Szerintem mondd meg nyugodtan, hogy nem szeretnél, de vitázni ne vitázz velük, mert felesleges. Lássák, hogy komolyan gondolod. Lesz idejük megemészteni.

2014. jan. 5. 12:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én se táncoltam a szalagavatómon mert nem volt kedvem úgyhogy mondd csak meg a szüleidnek hogy te nem érzenéd jól magad ha táncolnod kéne!
2014. jan. 5. 12:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem táncoltam, semmivel sem tudtak volna rávenni.

Szerintem ez csakis a te döntésed.

2014. jan. 5. 12:43
 5/16 anonim ***** válasza:
25%

Én a családi békéért táncolnánk, nem fogsz belehalni.

Most mi fontosabb, hogy azon a napon nem táncolsz vagy az, hogy a szüleid boldogak legyenek.

A szüleidnek ez nagy öröm az egész életéig, ha meg nem táncolsz egész életében ezen fognak siránkozni.

De Te döntesz én se akartam táncolni de a szüleimért megtettem.

2014. jan. 5. 12:46
 6/16 anonim ***** válasza:

Én sem táncoltam....

Sőt, az egész osztályból egyedül én nem álltam be a sorba.

Ha nem akarsz, hát nem...én a helyedben tuti nem táncolnék, csak azért, hogy mások jól érezzék magukat...rajtam kívül.........

2014. jan. 5. 12:59
 7/16 anonim ***** válasza:
15%
Én is baromira csalódott lennék a helyükben:D meg te is meg fogod bánni, bár ezt most mondhatom. Szóval jogosan, de azt csinálsz amit akarsz, végül is nem halnál bele, de mindegy is.
2014. jan. 5. 13:00
 8/16 anonim ***** válasza:

Én sem keringőztem. Sőt gondba is lett volna a suli, ha sokan jelentkeznek, mert csak X számú ruhát tudtak bérelni.

Bár bálam megértőek voltak otthon.

Egyszerűen csak mond meg nekik, hogy nem mész és kész. A te életed nem az övék.

2014. jan. 5. 13:06
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mondtam már nekik, hogy az osztályfőnökömtől is megkérdeztem, és nem kötelező de ők még mindig ragaszkodnak hozzá hogy az... Tudják, hogy nagyon nem az én stílusom ez az esküvői ruha, keringőzés stb. ezért nem is értem miért háborodnak fel ezen. Én biztosan nem fogom megbánni, soha nem értettem meg miért várja mindenki ennyire, engem egyszerűen hidegen hagy ez az egész.
2014. jan. 5. 13:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnél, akkor ne táncolj. Kényszerből legalábbis semmiképpen ne :) Az a lényeg, hogy jól érezd magad. Az osztálytáncban gondolom szerepelni fogsz, úgyis az az emlékezetesebb.

Én sem táncoltam a keringős részben, de nem bántam meg. Őszintén szólva arra sem emlékszek, hogy kik táncoltak rajta az osztályomból, csak tudom, hogy volt :D

2014. jan. 5. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!