Jogosan akadtak ki a szüleim azért, mert nem szeretnék táncolni a szalagavatón?
Én sem táncoltam, nálunk nem volt gond belőle.
Szerintem mondd meg nyugodtan, hogy nem szeretnél, de vitázni ne vitázz velük, mert felesleges. Lássák, hogy komolyan gondolod. Lesz idejük megemészteni.
Én sem táncoltam, semmivel sem tudtak volna rávenni.
Szerintem ez csakis a te döntésed.
Én a családi békéért táncolnánk, nem fogsz belehalni.
Most mi fontosabb, hogy azon a napon nem táncolsz vagy az, hogy a szüleid boldogak legyenek.
A szüleidnek ez nagy öröm az egész életéig, ha meg nem táncolsz egész életében ezen fognak siránkozni.
De Te döntesz én se akartam táncolni de a szüleimért megtettem.
Én sem táncoltam....
Sőt, az egész osztályból egyedül én nem álltam be a sorba.
Ha nem akarsz, hát nem...én a helyedben tuti nem táncolnék, csak azért, hogy mások jól érezzék magukat...rajtam kívül.........
Én sem keringőztem. Sőt gondba is lett volna a suli, ha sokan jelentkeznek, mert csak X számú ruhát tudtak bérelni.
Bár bálam megértőek voltak otthon.
Egyszerűen csak mond meg nekik, hogy nem mész és kész. A te életed nem az övék.
Ha nem szeretnél, akkor ne táncolj. Kényszerből legalábbis semmiképpen ne :) Az a lényeg, hogy jól érezd magad. Az osztálytáncban gondolom szerepelni fogsz, úgyis az az emlékezetesebb.
Én sem táncoltam a keringős részben, de nem bántam meg. Őszintén szólva arra sem emlékszek, hogy kik táncoltak rajta az osztályomból, csak tudom, hogy volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!