Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akadtak ki a szüleim...

Jogosan akadtak ki a szüleim azért, mert nem szeretnék táncolni a szalagavatón?

Figyelt kérdés
Jövőre lesz még csak de már szinte mindenkinek van párja és erről megy a duma egész nap. Én már régen eldöntöttem hogy nem szeretnék táncolni, tudom hogy nem érezném jól magam és nem akarok olyan ruhát felvenni. A szüleim ezen teljesen kiakadtak, szerintük "kötelező" keringőzni és ilyen nincs, hogy én nem akarok. Hogyan értessem meg velük hogy nem kötelező, és ezért nem is vagyok hajlandó táncolni?
2014. jan. 5. 12:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem azért erőltetik, mert vagy nekik ez kimaradt, vagy büszkélkedni akarnak a lányukkal.

De hagyd rájuk, ha mondogatják. Ne szólj semmit. És nem jelentkezel, ennyi.

2014. jan. 5. 13:23
 12/16 zgyzgy ***** válasza:

Ha egy éven keresztül adagolod nekik, lassan meg fogják szokni a gondolatot.

Egy szalagavató lényegtelen esemény az ember életében, és ezt a családom is belátta akkor. Ezért aztán megúsztam az egész bohóckodást.

2014. jan. 5. 13:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Én se nem keringőztem, se nem osztálytáncoltam. Egyedül a szalagtűzésen vettem részt.

Nem bántam meg.

Már akkor tudtam, hogy nekem a "csúcs" az az egyetemi avatás lesz, már akkor arra készültem. És igen, én utána tényleg azt ünnepeltem meg jobban, az lett az emlékezetes.

Ha nem akarsz táncolni, azt a szüleidnek is el kell fogadniuk!

2014. jan. 5. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Egész egyszerűen ereszd el a füled mellett a megjegyzéseket, az osztályban is időben jelezd a szándékod, és kész. Ha háborognak is, idővel megunják, és a világ sem fog összedőlni, ha te nem táncolsz.

Nálunk most lesz szalagavató, párom unokatestvére az egyetlen, aki nem táncol az osztályában, de eszünkbe sem jutott volna ezzel zaklatni, és az osztálya sem bántotta ezért.

2014. jan. 5. 14:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Esetleg az ofőnek mondd meg, hogy a szüleid erősködnek, de te akkor sem akarsz táncolni - nehogy valami trükköt vessenek be. Nálunk is volt egy lány amúgy, aki nem táncolt, sőt el sem jött.
2014. jan. 5. 20:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Azt csináld ahogy te érzed jól magad. :) Nekünk mondjuk osztálytánc nem volt, csak keringő, de az nagyon szép. Nálunk külsősök is voltak, és semmi gond nem volt, hogyha valaki nem akart táncolni. Én se táncoltam, osztályba győzködtek egy kicsit, de nincs ritmusérzékem, meg párom sem lett volna. Amúgy szerettem volna, de ritmusérzék nélkül nehéz... Szüleidnek adagold folyamatosan a dolgot, előbb-utóbb kénytelenek lesznek elfogadni.
2014. jan. 7. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!