Jogosan akadtak ki a szüleim azért, mert nem szeretnék táncolni a szalagavatón?
Szerintem azért erőltetik, mert vagy nekik ez kimaradt, vagy büszkélkedni akarnak a lányukkal.
De hagyd rájuk, ha mondogatják. Ne szólj semmit. És nem jelentkezel, ennyi.
Ha egy éven keresztül adagolod nekik, lassan meg fogják szokni a gondolatot.
Egy szalagavató lényegtelen esemény az ember életében, és ezt a családom is belátta akkor. Ezért aztán megúsztam az egész bohóckodást.
Én se nem keringőztem, se nem osztálytáncoltam. Egyedül a szalagtűzésen vettem részt.
Nem bántam meg.
Már akkor tudtam, hogy nekem a "csúcs" az az egyetemi avatás lesz, már akkor arra készültem. És igen, én utána tényleg azt ünnepeltem meg jobban, az lett az emlékezetes.
Ha nem akarsz táncolni, azt a szüleidnek is el kell fogadniuk!
Egész egyszerűen ereszd el a füled mellett a megjegyzéseket, az osztályban is időben jelezd a szándékod, és kész. Ha háborognak is, idővel megunják, és a világ sem fog összedőlni, ha te nem táncolsz.
Nálunk most lesz szalagavató, párom unokatestvére az egyetlen, aki nem táncol az osztályában, de eszünkbe sem jutott volna ezzel zaklatni, és az osztálya sem bántotta ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!