Jogosan vádolom anyámat?
"Sok más dologban is engedékeny volt.Nem akarom rá fogni ezt az egészet de szerintem nem igy kell nevelni egy kamasz lányt."
Most már felnőtt vagy. Te neveld másként a saját lányaid, és ne mutogass vissza folyton édesanyádra.
"Mellesleg ő jön folyton azzal hogy,jaj lányom rá értél volna.."
És tényleg ráértél volna. De a te döntésed volt minden, amit tettél, nem?
Ezt nem foghatod anyudra, hogy persze, mert engedékeny voltál...
Engem sem fogtak rövid pórázra, tiniként én is csináltam ezt azt, mint ahogy más tini is, de mindig tudtam, hogy hol a határ.
Nem a szigorúság a lényeg, hanem, hogy mennyire értelmes a tini, mert lehet, hogy szigorú a szülő, és mégis züllött lesz a gyerek. Vagy van olyan, hogy normális család az egyik gyerek ilyen a másik olyan.
Hiába van előtte jó példa, ha ő a másik utat választja...
Nem hiszem, hogy ha szigorúbb lett volna, akkor ez megállított volna. Anyukád ha szigorú, attól te még összefekszel a barátoddal csak nem otthon, hanem máshol.
Sőt, a tinik inkább lázadni szoktak, ha túl szigorúan fogják őket.
Anyád azért engedte otthon, hogy kulturált körülmények között lehessen védekezni.
Bokorban ez nehezebb.
Hogy nem éltél ezzel a lehetőséggel, ez a te hibád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!