Szerintetek jogosan teszi ezt velem?
17 éves vagyok Ausztriában élek a szüleimmel és a 8 éves húgommal..1 éve költöztünk ki de én még mindig nem illeszkedtem be, barátaim,család hiányzik és itt ugyan vannak ismerősök de nem ugyanolyan mint otthon.
Otthon segítek mindenben, a húgomra is vigyázok ,ha van időm ha nincs, suliba járok, nem csavargok komolyan, sehova nem járok el. Ennek ellenére a szüleim mégse engednek soha se Magyarországra utazni a szünetekben..felháborodik, hogy hogy kérhetek ilyet. A barátnőm ott lakik és néha azért jó lenne hazautazni, nem csak miatta a család és a többiek miatt is. De olyan vitáink szoktak ebből lenni, hogy én mi jogon akarok hazamenni egy hétre..nem pénz kérdés, mert tudom hogy nem állunk úgy, hogy nem mehetnék..egyszerűen nem értem, jogosan teszi ezt? neki ez jó, hogy itt rosszul érzem magam? Mit tegyek ellene? semmi nem hat rá, és már teljesen kikészülök ettől.
köszi a válaszokat!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!