Mit tegyek hogy elfogadjam a lányom választását? Képtelen vagyok rá?
Azért az, hogy egy harmincas nő ugyanúgy középkorú, mint egy ötvenes nő,az nevetséges. A nő még élete virágjában van, a pasi meg már igencsak leáldozóban. Viszont nem mindenkinek annyira fontos a
szexualitás, sokakat boldogabbá tesz az az anyagi, egzisztenciális és érzelmi biztonság, amit egy idősebb férfi tud nyújtani. Ezek a férfiak a tenyerükön hordozzák a partnerüket,mert tudják, hogy máskülönben nem tudnának megtartani egy fiatalabb nőt. És esetükben már kevésbé tombolnak a hormonok, így kisebb a valószínűsége, hogy pár év múlva lelépnek egy másik nővel. Ezért bizonyulnak gyakran kiegyensúlyozottabbnak a nagy körkülönbséges házasságok, mint a hagyományosak.
Neked is jó lehetett volna az a pasi, aki a lányodé lett? És most marhára idegesítő, hogy egy nálad csak 5 évvel fiatalabb pasi " Kedves mamának" szólít?
És ráadásul nem téged hordoz a tenyerén, hanem a lányodat.
És ráadásul öregít a városban is, mert Te 55 évesen egy 50 éves pasi anyósa vagy.
És még pénze is van, és a gyereked még boldog is.
Hát ez tényleg bosszantó lehet!
Ha továbbra is ilyen irigy leszel a saját gyerekedre, és a saját szipirtyóságodat az unokáiddal is érezteted, akkor teljesen megértem a lányodat, ha nem áll majd veled szóba.
Tisztázd magadban, hogy mi a bajod a vejeddel - az irigységen és féltékenységen túl-.
Fogadd el:
- a lányod el tud már intézni bármit egyedül is.
- szembe tud nézni az őt ért rosszindulattal,
- együtt tud élni azzal, hogy az anyja ahelyett, hogy segítette volna, együtt ócsárolja a többiekkel.
Én teljes szívemből drukkolok a lányodnak, hogy ne tudd befolyásolni a döntéseiben és a választottjával boldogságban éljen a te rosszindulatod ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!