Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy elfogadjam a...

Mit tegyek hogy elfogadjam a lányom választását? Képtelen vagyok rá?

Figyelt kérdés
A lányom 35 éves, gyönyörű, értelmes nő. Mindig jó volt a kapcsolatunk bár nem túl bizalmas. A férje 50 éves, csak 5 évvel fiatalabb tőlem. A mai napig nem tudtam elfogadni, pedig már két kisbabájuk is van. Zavar a korkülönbség, és zavar, hogy annyi rosszindulat érte miatta a lányomat, mivel tehetősebb férfiről van szó, kisvárosban élünk, mindenki ismeri, most már a lányomat is. Sőt engem is van hogy úgy határolnak be, hogyXy anyósa. Én látom jól, hogy szeretik egymást, tenyerén hordozza a lányom, képtelen lenne megbántani, mégsem tudom kedvelni. Lányommal emiatt romlott a kapcsolatunk. És ami még fáj, hogy úgy érzem különbséget teszek az unokák között. A másik vejemet fiamként szeretem

2014. febr. 21. 13:20
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
66%
az én feleségem 17 évvel fiatalabb nálam ... de én jóban vagyok anyóssal :p
2014. febr. 21. 14:02
 22/40 sippara ***** válasza:
87%

Mekkora szerencséje van, hogy te tudod, ki is Ő MAGA (bár sosem volt bizalmas a kapcsolatotok - el sem tudom képzelni, miért), tudod, kit szeret, tudod, hogyan kéne viselkednie.

Nem gondolod, hogy inkább a SAJÁT életeddel, viselkedéseddel kéne foglalkoznod? 35 éves FELNŐTT, tőled különálló emberről beszélünk, te meg egy tipikus pletykás, gúnyos, mindent jobban tudó, undorító vénasszony vagy, aki képes még az unokáit is lenézni azért, mert a lánya nem táncol úgy, ahogy ő fütyül. Pont a te fajtád az, akinek nem engedélyezném a gyerekvállalást. Ha el akartál valamit érni az életedben, azt NEKED kellett volna megtenned, nem a lányodtól elvárni. Nagyon remélem, hogy megszakítja veled a kapcsolatot egy életre.

2014. febr. 21. 14:02
 23/40 anonim ***** válasza:
90%
Hát, itt Budapesten abszolút nem szól le senki senkit 15 év korkülönbség miatt, teljesen normális, a környezetemben sok ilyen van. Nekem ami kicsit durva volt az az volt, amikor a 24 éves lány ismerősöm járt 50 éves pasival, de őt sem szólták meg ezért, csak nekem furcsa volt. Mondjuk egy faluban ez biztosan máshogyan van, de ott se tartom olyan nagy dolognak ezt a nem is olyan nagy korkülönbséget. Az, hogy utálod a vejedet egy dolog, vagy megbarátkozol vele, vagy tönkremegy a lányoddal is a kapcsolatod, választhatsz. Az, hogy különbséget teszel az unokáid között téged minősít és nem csodálom, hogy a lányod elfordult tőled. Ne mások véleményével foglalkozz, hanem inkább törekedj a családi békére. Egyébként se nagyon értelek, ha látod, hogy a vejed jól bánik a lányoddal, a lányod is szereti, pénze is van, akkor mégis mi a bajod vele?
2014. febr. 21. 14:03
 24/40 anonim ***** válasza:
97%

én nagyon elkeserednék, ha az anyámnak fontosabb lenne, mit szólnak mások, mint az, hogy én boldog vagyok.

A vejedet fiadként szereted, a lányodat meg sehogy :(

2014. febr. 21. 14:04
 25/40 A kérdező kommentje:
Soha nem tettem rá megjegyzést, soha nem szóltam bele semmibe. Próbálom magamban tartani a véleményemet. Azért is tettem fel a kérdést, hogyan változtassam meg a nézeteimet
2014. febr. 21. 14:08
 26/40 anonim ***** válasza:
19%
hat,szerintem meg sok a 15 ev korkulonbseg,korban inkabb hozzad illene a vejed....de ettol eltekintve,nem tudsz mit tenni,vagy belenyugszol,es elfogadod.vagy nem tardod a kapcsolatot a vejeddel....a lanyod,a lanyod!meg az unokaid is fontosak,gondolom.
2014. febr. 21. 14:09
 27/40 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen anyóstól mentsen az ég...
2014. febr. 21. 14:22
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Azt leírnád azért, hogy konkrétan mi a bajod a vejeddel?
2014. febr. 21. 14:54
 29/40 anonim ***** válasza:
80%

Az a baja,hogy van a vejkónak pénze,a lányának meg nem kell órákig sorban állni még a bankban sem.

Egyszóval irigy a lánya életére!

2014. febr. 21. 14:56
 30/40 anonim ***** válasza:
80%
senki nem veszi észre? ... féltékeny a lányára :))
2014. febr. 21. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!