Mit tegyek hogy elfogadjam a lányom választását? Képtelen vagyok rá?
Mekkora szerencséje van, hogy te tudod, ki is Ő MAGA (bár sosem volt bizalmas a kapcsolatotok - el sem tudom képzelni, miért), tudod, kit szeret, tudod, hogyan kéne viselkednie.
Nem gondolod, hogy inkább a SAJÁT életeddel, viselkedéseddel kéne foglalkoznod? 35 éves FELNŐTT, tőled különálló emberről beszélünk, te meg egy tipikus pletykás, gúnyos, mindent jobban tudó, undorító vénasszony vagy, aki képes még az unokáit is lenézni azért, mert a lánya nem táncol úgy, ahogy ő fütyül. Pont a te fajtád az, akinek nem engedélyezném a gyerekvállalást. Ha el akartál valamit érni az életedben, azt NEKED kellett volna megtenned, nem a lányodtól elvárni. Nagyon remélem, hogy megszakítja veled a kapcsolatot egy életre.
én nagyon elkeserednék, ha az anyámnak fontosabb lenne, mit szólnak mások, mint az, hogy én boldog vagyok.
A vejedet fiadként szereted, a lányodat meg sehogy :(
Az a baja,hogy van a vejkónak pénze,a lányának meg nem kell órákig sorban állni még a bankban sem.
Egyszóval irigy a lánya életére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!