Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy elfogadjam a...

Mit tegyek hogy elfogadjam a lányom választását? Képtelen vagyok rá?

Figyelt kérdés
A lányom 35 éves, gyönyörű, értelmes nő. Mindig jó volt a kapcsolatunk bár nem túl bizalmas. A férje 50 éves, csak 5 évvel fiatalabb tőlem. A mai napig nem tudtam elfogadni, pedig már két kisbabájuk is van. Zavar a korkülönbség, és zavar, hogy annyi rosszindulat érte miatta a lányomat, mivel tehetősebb férfiről van szó, kisvárosban élünk, mindenki ismeri, most már a lányomat is. Sőt engem is van hogy úgy határolnak be, hogyXy anyósa. Én látom jól, hogy szeretik egymást, tenyerén hordozza a lányom, képtelen lenne megbántani, mégsem tudom kedvelni. Lányommal emiatt romlott a kapcsolatunk. És ami még fáj, hogy úgy érzem különbséget teszek az unokák között. A másik vejemet fiamként szeretem

2014. febr. 21. 13:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem tudod megszereti hát nem tudod, ez van. Azért tisztelni tiszteld, mert ha jó a kapcsolatuk, szereti a lányodat, a tenyerén hordozza, azt megérdemli.
2014. febr. 21. 13:43
 12/40 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az tényleg jobban zavar, hogy emiatt megszólták a lányomat. De a korkülönbséget sem látom egészségesnek. Nagyon sokat változott a lányom a fiatalsága kárára.
2014. febr. 21. 13:44
 13/40 anonim ***** válasza:
96%
10 év szerintem nem nagy...viszont elég érdekes, hogy azt mondod szereted a lányod. A boldogságának kéne az elsőnek lenni a számodra.
2014. febr. 21. 13:47
 14/40 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, hogy nem az 50 éves férje változtatta meg, hanem, hogy ő sem huszonéves kislány már, anyuka lett, ő sem fiatalabb lesz az évekkel.

És ha egy bunkó, erőszakos 35 éves férje lenne, az jó lenne? Vagy egy alkoholista? Vagy egy munka kerülő? Vagy csak egy olyan, akit valamiért nem szeret? Sorolhatnám még.

Szerintem inkább örülnöd kéne! Más ilyen normális férfit kíván a lányának.

Már valaki célozgatott ilyesmire, de nem vagy te féltékeny a lányodra?

2014. febr. 21. 13:49
 15/40 anonim ***** válasza:
78%

Kellene a lányod férje vagy mi a bajod?Én örülnék ha a lányomnak olyan férje lenne aki a tenyerén hordja....

Jobb lenne ha ütné vágná,meg csalná azokkal a proli népekkel akik a szájukra veszik a lányod férjét?

16/40 A kérdező kommentje:
15 év.
 17/40 anonim ***** válasza:
89%

Inkàbb örülnöd kène,hogy a lànyod boldog,ès az unokàidnak.

Mennyire lenne jobb,ha a lànyoddal egy idös lenne a tàrsa,viszont nem jönnènek ki jól? Mintha mindenben a rosszat keresnèd.

Nem kell imàdnod,de ha igy marad ronthatsz a kapcsolatukon,ès akkor màr gomdolkozhatsz! Kit èrdekel mir mond màs,mindenki söprögessen a ...! Viszont 15èv nem sok!

2014. febr. 21. 13:56
 18/40 anonim ***** válasza:
83%
Te nem irigy vagy inkább rá?
2014. febr. 21. 13:57
 19/40 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, annak örülók, hogy rendesen bánik a lányommal, unokáimmal törődik. De nem ilyen férjet képzeltem mellé. Sokkal temperamentumosabb lány volt, előző barátját is szerette (én is), vele sokkal jobban ÉLT. Az volt önmaga. Senki nem szólta le, önerejéből ért el mindent amíg hozzá nem ment, nagyon büszke voltam rá. Most alanyi jogon megy be orvosi rendelőbe, hívja fe a bankot, hogy megy, stb., mert XY felesége. És meg van sértődve ha azt mondom nem kell intézkednie, ha valamire szükségem van, majd én megoldom. Régen neki sem tetszettek az ilyenek
2014. febr. 21. 13:58
 20/40 A kérdező kommentje:
Kire irigy? Jókor volt jó időben, be tudott indítani egy vállalkozást, így tett szert a vagyonára. Nem vagyok rá irigy, csak nem tudok megbékélni vele
2014. febr. 21. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!