Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadjam vagy vegyek inkább?

Elfogadjam vagy vegyek inkább?

Figyelt kérdés

nem ez az élet legnagyobb problémája,de nálunk sajna most az.. nemsokára szülök,és tegnap megkérdeztük anyóst,h elhozhatnánk-e az egyik régi foteljüket-ami a kisszobában van amit nem is használnak- szoptatni,mert nekünk csak kanapénk van meg ágyunk,és kényelmesebb lenne ha nem kéne bejárnom a lakást egy nyugodt zúgért a picivel.

ők már 3 éve lecserélték az ülőgarnitúrát. mondták h jó,odaadják,de: ők akkor mire ülnek a kisszobában?/férjem volt szobája,egy szekrény,2 fotel meg a számítógép van ott csak néha gépezni mennek be,napi max 10 percet/ aztán h ők át akarják ám huzatni/20 éves fotelek,sosem huzatták át,inkább vettek másikat 300e-ért/ és adnak takarókat h letakarjam nehogy foltos legyen,és amúgy menni ideig is használnám?

szóval ma mondtam a férjemnek h inkább elmegyek az ikeába és veszek egy kis fotelt,de szte ne törődjekl ezzel fogadjuk el.

de én nem akarom ezt a cirkuszt. anyagilag belefér ha veszek

2012. aug. 21. 10:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
ha anyagilag belefér, akkor inkább vegyél! vagy mondd meg a férjednek, hogy hozza el, mert te ebbe a vitába nem mennél bele.
2012. aug. 21. 10:22
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
vegyél inkább egyet ha van rá pénzed!!!!Én tutira nem hoznám el ezek után
2012. aug. 21. 10:23
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel látni,hogy nem szívesen adja,én is vennék inkább.Írod,hogy megengedhetitek anyagilag.
2012. aug. 21. 10:24
 4/19 A kérdező kommentje:
férjem elhozná,de így én már nem akarom..
2012. aug. 21. 10:25
 5/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! eldöntöttem,ha férjem meg is sértődik,én nem hozom el. nekem nem hiányzik h egyszer csak kihúzzák alólam
2012. aug. 21. 10:26
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyagilag belefér, akkor én a helyedben biztos vennék egy újat. Az írásodból nekem úgy tűnik, hogy az anyósod hirtelen mindent kitalált, amitől megúszhatná hogy odaadja a fotelt és ne jöjjön ki bunkón a dologból.

Szóval szerintem ha tényleg megengedheted, vegyél egy sajátot! Legalább elmondhatod majd, hogy az a te saját babázós foteled. :)

2012. aug. 21. 10:28
 7/19 A kérdező kommentje:
köszi! amúgy ha olyan lenne amilyen nem,simán felajánlhatta volna az új,pihe-puha,lábtartós foteljük egyikét is..
2012. aug. 21. 10:30
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondd a férjednek, ha az anyja ennyire húzza a száját egy nem használt öreg ezer éves fotelra, akkor fel i dughatja magának a foteljét. Vegyél egy szép újat, ami tetszik neked és kényelmes. Elég bunkó nő lehet, de a férjed se semmi, hogy még védi az anyját ezek után...
2012. aug. 21. 10:32
 9/19 anonim ***** válasza:
79%

Én is akartam venni szoptatós fotelt, de a tényleg jó fajták 50 ezer fölött vannak, így inkább hintaszék lett.

Ha van erre pénzetek akkor vegyél, ha csak szarabb kényelmetlent tudsz venni akkor inkább fogadjátok el a régi fotelt, pár hónapnál tovább úgy sem fogod használni.

2012. aug. 21. 10:36
 10/19 A kérdező kommentje:
nem védte,azt mondta: jaj tudod milyen smucigok,de ne törődj velük, a fotel a lényeg.. hát én nem tudok így hozzájuk állni,ahhoz ez már a sokadik smucigoskodás. amikor pl elköltöztem otthonról egy kis garzonba,anyukám mondta h csak azt vigyem ami fontos h elférjek,de odaadta a kanapénkat pl meg edényeket,mindent. amikor a férjem hozzám költözött,anyuka még a horgászfelszerelést is odapakolta h akkor vigyen el mindent cuccot-ők 60nm-e laknak a lakásunk meg 20 volt-pluszban viszont egy kiskanalat sem adtak. és ez csak 1 példa..
2012. aug. 21. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!