Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadjam vagy vegyek inkább?

Elfogadjam vagy vegyek inkább?

Figyelt kérdés

nem ez az élet legnagyobb problémája,de nálunk sajna most az.. nemsokára szülök,és tegnap megkérdeztük anyóst,h elhozhatnánk-e az egyik régi foteljüket-ami a kisszobában van amit nem is használnak- szoptatni,mert nekünk csak kanapénk van meg ágyunk,és kényelmesebb lenne ha nem kéne bejárnom a lakást egy nyugodt zúgért a picivel.

ők már 3 éve lecserélték az ülőgarnitúrát. mondták h jó,odaadják,de: ők akkor mire ülnek a kisszobában?/férjem volt szobája,egy szekrény,2 fotel meg a számítógép van ott csak néha gépezni mennek be,napi max 10 percet/ aztán h ők át akarják ám huzatni/20 éves fotelek,sosem huzatták át,inkább vettek másikat 300e-ért/ és adnak takarókat h letakarjam nehogy foltos legyen,és amúgy menni ideig is használnám?

szóval ma mondtam a férjemnek h inkább elmegyek az ikeába és veszek egy kis fotelt,de szte ne törődjekl ezzel fogadjuk el.

de én nem akarom ezt a cirkuszt. anyagilag belefér ha veszek

2012. aug. 21. 10:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
szoptatósat én sem tudnék,de nézünk ikeában olyat ami kényelmes.
2012. aug. 21. 10:40
 12/19 anonim ***** válasza:

[link]

relax fotel praktiker

ilyenem van,én 10 ért vettem,most 8ezer,tökéletes erre a célra,és még ki se szedhetik alólad

2012. aug. 21. 10:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne hozd el, tényleg inkább vegyél, mert ha anyósék ilyen "jó fejek" rád fogják kiabálni később.
2012. aug. 21. 10:53
 14/19 anonim ***** válasza:
70%

Ne haragudj, nem bántásnak szánom, de eszembe nem jutna mások bútorát elkérni, csak azért mert a kanapén nem tudok szoptatni. Azért 100 évvel ezelőtt sem volt szoptatós fotel és mind felnőttünk. Nagyon el vagyunk manapság kényelmesedve.

Ha nem adják oda önszántukból, menjél és vegyél egy olyat ami szimpatikus, de arra pár hónapra pénzkidobásnak tartom azt is.

2012. aug. 21. 11:05
 15/19 A kérdező kommentje:

leírtam h nem használják,4 foteljük van 2 emberre. nem alóluk akartam kihúzni.

tudok a kanapén szoptatni,de éjjel-nappal átjárni a nappaliba,h nyugodtan tudjak elég kényelmetlen.

2012. aug. 21. 11:10
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

Hát pedig sok embert ismerek akiknek a hálójukban és a gyerekszobában sincs és nem is volt fotel, elsőnek ott vannak mindjárt a szüleim. Nem tudom mennyire van a nappali a hálótól, de gondolom nem kilométerekre, azért azt ki lehet bírni ha átsétálsz a gyerekkel 15 métert. Ráadásul írtad, hogy 20 nm-en laktok, hol ott a nappali? Azt írtad a horgász cucc sem fér el, akkor hová a fotel?

Vagy azóta új nagyobb lakásotok van? Akkor sem lehet a nappali túl messze.

Gondolom azért nem adják oda, mert hiába ketten vannak és 4 fotel van, azért néha vendégeket is hív az ember és máris nincs hova leülni, de lehet félreértettem és ennél is több foteljuk van. Nekem mindegy, de nem hinném, hogy indokolt elkérni ezért egy amúgy nehezen szállítható, szóval nem túl mobilis bútordarabot.

Ha jól értem most az a baj, hogy nem tudsz a kiságy mellett 2 centivel helyet foglalni egy lábtartós pihipuhi fotelban, javíts ki ha tévedek kérlek.

2012. aug. 21. 11:52
 17/19 A kérdező kommentje:

te direkt kötekszel ugye? nem hívnak vendégeket,mert nincsenek barátaik. nem 20nm-en lakunk. van 2 nagyobb gyerekem,plusz ott a férjem, a nappaliban van az étkező és a dolgozó is ott mindig van valaki,max éjjel nem. fekve nem tudok szoptatni,ez lesz a 3. császárom,császárral kínszenvedés fekve-nekem legalábbis.

nem tudom miért fáj neked,ha nyugodt körülményeket szeretnék a szoptatáshoz éjjel-nappal.

és mielőtt belekötsz: a nagyoknál volt még fotelunk,de tönkrement a garnitúra és utána már csak kanapét tudtunk venni,most ezért nincs

2012. aug. 21. 11:58
 18/19 A kérdező kommentje:
elhozni sem macera, kb 5 percre laknak
2012. aug. 21. 11:59
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem kötekszem és nem fáj, igazából te kérdezted én meg válaszoltam, de ha nem azt hallod amit szeretnél akkor már kötegedésnek veszed. De ebbe most ne menjünk bele.

Egyébiránt még mindig nem értem, miért tartasz igényt mások bútoraira. Azt meg Te nem mondhatod meg, hogy márpedig nekik nincsenek barátaik, ezt ők tudják. Vegyél egy fotelt és le van zárva a téma, igazából annyira pitiáner a probléma, hogy nem is vagyok hajlandó tovább ilyen hülyeségen vekengeni. Nem értem miért nem tudtok megegyezni egy ilyenen, és miért azt nézed ők mennyiért és mikor vettek ülőgarnitúrát, meg hogy nincsenek barátaik bla bla az egész. Sajnálom de ez az igazság.

2012. aug. 21. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!