Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemsokára születésnapja lesz...

Nemsokára születésnapja lesz a nagymamámnak, mit vegyek neki?

Figyelt kérdés

Szinte már mindene megvan, amit az elmúlt években gyűjtött össze, azt mondja, egészsége legyen, az a fő. Én mégis szeretném valami aprósággal meglepni, ő annyit tesz értünk. Valamivel, aminek örülne, amit minden nap tud használni és nem a polcra kerül fel dísztárgyként.

18/L

2012. jún. 19. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy pihe-puha papucs, vagy mamusz?Egy fényképes bögre?
2012. jún. 19. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Fogós kérdés :)

Az előttem szólóval értek egyet. Az öregek télben mindig fáznak.. és tudom, hogy nyár van, de időseknek a legnehezebb vásárolni ezért minden ötlet számít :)

Stóla, amit a vállára teríthet, puha meleg zokni, vagy mi pl csomagot szoktunk összeállítani:

tusfürdő, szappan, folyékony szappan és kézkrém.

2012. jún. 19. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:

bögre az jó ötlet:)

Van egy olyan is hogy varázsbögre,rossmann meg dm honlapján megtudod rendelni,nagyon pofás láttam élőbe:)

Annyi hogy egy sima fekete bögre,tudod odaadod azért örül meg minden,aztán ha meleg folyadékot tölt bele akkor előjön a fénykép és fehér lesz a bögre nagyon aranyos:)

Mamusz,vagy gyógypapucs is jó mert az idősek hajlamosak a 20.század eleji papucsukat használni,mert miért kéne kidobni?:D

Vehetsz neki egy szép lábost is,vagy valami konyhai eszközt:)

2012. jún. 19. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Készíthetsz, vagy készíttethetsz a családról egy közös képet, amit beleteszel egy szép keretbe, mellé, ha tudsz sütni egy finom sütit is készíthetsz. Az én mamámnak most volt a születésnapja és egy saját készítésű tortával leptem meg. Igaz nem volt olyan tökéletes, mint a cukrászdai, de neki tökéletesebb volt mégis.
2012. jún. 19. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!