Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy ilyen szörnyű helyzetben...

Egy ilyen szörnyű helyzetben mit tehetek? Valaki aki volt már ilyen helyzetben, vagy rutinosabb szülő, kérem segítsen!

Figyelt kérdés

A párommal 2 éve vagyunk együtt. Tavaly nyár óta vele lakik a 16 éves lánya is, mivel neki Pápán van a munkahelye (több száz km tőlünk), és csak 2 hetente tud haza jönni hozzájuk költöztem Karácsony után, hogy a lánya ne legyen egyedül.Tegnap reggel egy szörnyű tragédia történt, egyszerűen nem tudom megnyugdtatni szegény lányt.Nem evett egy falatott se tegnap óta, csak sír. Egész éjjel próbáltam vigasztalni, anyukám is átjött, és a barátai is sokáig itt voltak, de csak egyre rosszabb a helyzet. Felhívtam a páromat, de sajnos csak szerdán tud leghamarabb haza jönni.Nekem nincs a lánnyal szoros kapcsoltom, és engem is kikészített ez a két nap.Most is hallom a keserves zokogását, de nem tudom mit tehetnék.Nem tudom mit lehet ilyenkor mondani.Anyukám szerint jobb ha kisírja magát és ne zaklassam.De nem bírom így látni (hallani), a szivem szakad meg!

Hogyan vegyem rá, hogy egyen? Mivel lehet egy összetört lányt megvigasztalni? Mit tehetek, hogy érezze számíthat rám, és mellette vagyok? Minden tanács sokat segítene!

2014. febr. 1. 21:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

ez szörnyű, felnőttként, és ismeretlenül sem tudnám magam hamar túltenni azon, ha egy ilyet látnék, hát még, ha ismerőssel, baráttal történik. és ott vagyok...

igen, kell neki segítség, pszichológus, bár valószínűleg most egyelőre egy ideig senkit nem akar látni, beszélni.

2014. febr. 2. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!