Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarnak a nők sok gyereket?

Miért akarnak a nők sok gyereket?

Figyelt kérdés

A vallásosokat megértem de ezen kívül mi az oka, hogy vállalja azt a rengeteg velejáró munkát és szinte minden másról lemond a gyerekekért.Ha jól neveli őket házimunkán kívül együtt tanulni szülőire járni stb. Nem elég a 24 óra.A miért érdekel. 2 gyerek nem ad elég mosolyt és boldogságot?

A férfiak is tényleg vágynak erre?Vagy ha már megfogant felneveljük a hozzáállás?

2013. dec. 31. 14:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem elég nagy felelőtlenség sok gyereket vállalni.

Ezért alakulnak ki a betegségek,mert a természet így szelektálja a túlszaporodást.

Nagyimék 15en voltak testvérek.3 gyerek nem élte meg a felnőtt kort.

Másrészt nem egészséges egy háztartásban ennyi ember.

Mindenkinek vannak igényei,ahol sok igény van ott nagyobb a feszültség,még ha az anyagiakkal nincs is gond.

De aki olyan gazdag,azt sem értem minek vállal 5-6 gyereket,inkább biztosítana 1 gyereknek olyan életet,hogy felnőtt korában se legyen gondja ebben a kiszámíthatatlan világban.

Havi 1 milliós apuka,diploma nélkül és havi 100ezres anyuka diplomával mindent elmond a mai helyzetről.

A tanulásnak semmi értéke nincs.

Az számít milyen kapcsolataid vannak,sajnos:(

2014. júl. 21. 16:27
 62/65 A kérdező kommentje:

tegnap 16:27!

Köszönöm és tiszteletbe tartom a véleményed.

Ehhez annyi lenne a hozzá szólásom,hogy nem minden esetben felesleges és eredménytelen a tanulás.A lényeg az lenne,hogy hiányszakmákat tanuljunk amiben termelés is folyik.Egy ilyen egyetemi diplomával igenis meg lehet élni.

2014. júl. 22. 11:29
 63/65 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudom te milyen hiány szakmát ismersz.

Én sehol nem hallottam,hogy kapkodnának a jelentkezőkért.

Ismerek mindenféle embert és minden foglalkozásban sok a jelentkező.

Túl sokan vagyunk,ez az igazság.

Közmunkán akarják eltartani a népet és jól megadóztatni a szegényeket,ez az igazság.

Aki ezt látja,az megy külföldre,aki nem az buta vagy jó kapcsolatai vannak itthon és a ő a kedvezményezett.

2014. júl. 22. 11:36
 64/65 A kérdező kommentje:
Pld:vegyiparban itt is meg lehet élni,de persze ha van öt év tapasztalata külföldön betegre keresheti magát.
2014. júl. 22. 16:34
 65/65 anonim ***** válasza:

Igen.Azok a szakterületek,amikre ezt mondod,külföldön többszörösét fizetik.

De szerintem kevesen képesek idegen nyelven a szakmájukban beszélni.

Sokan mennek külföldre alja melót végezni,amit bárki képes.

A szakmájukban elhelyezkedni külföldön kevesen tudnak.

2014. júl. 22. 18:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!